Het uploaden van jouw printbestand(en)

Nadat jij een product heb samengesteld naar de wensen van jouw klant is het tijd om de bestanden toe te voegen. In dit artikel geven we jou wat handige tips en een stappenplan.
Plaatsen bestanden

Stap 1

Het toevoegen van jouw bestanden

Jouw upload begint zodra je ons portal bezoekt. Drop jouw bestanden gemakkelijk en snel op het scherm. De positie waar je dit doet, maakt niet uit.

Daarna zal je zien dat het “upload” icoon rechtsboven in beeld blauw wordt. Jouw bestanden worden op de achtergrond vast verwerkt, terwijl jij jouw producten gaat samenstellen.
Bestanden aanleveren

Stap 2

Het koppelen van jouw bestanden aan het juiste artikel

Nadat jij jouw artikelen aan de winkelmand hebt toegevoegd is het tijd om de bestanden aan het juiste artikel toe te kennen, in de juiste hoeveelheid per bestand.

  • Je klikt op de blauwe knop “ontwerpen toevoegen” waarna er een veld open klapt waar de reeds verwerkte bestanden te zien zijn.
  • Jij kan met de toetsen onder de bestanden gemakkelijk het aantal toe kennen wat jij per ontwerp wenst te ontvangen.
Wanneer je dit hebt gedaan klik je op de knop "ontwerpen goedkeuren".
Bestandscontrole

Stap 3

Het controleren van jouw bestanden

Indien jouw bestanden voldoen aan de juiste aanleverspecificaties zal jij geen foutmelding krijgen. Je krijgt dan nog een preview te zien maar daarbij de melding dat jouw bestanden in orde zijn.

De bestandscontrole is op de achtergrond gedaan en jouw bestanden zijn dus in orde. Hierdoor hoeft jij niet meer door een editor of upload tool, waarmee jij flink wat tijd wint.
Check

Stap 4

Het aanpassen van jouw bestanden

Indien jouw bestanden niet voldoen aan de juiste aanleverspecificaties zal jij een foutmelding krijgen en opent onze upload tool automatisch.

Binnen deze tool heb jij de mogelijkheid om jouw beeld te roteren, opvullen en te schalen. Op deze manier kan jij een bestand wat niet perfect is alsnog in orde maken voor productie.

Wanneer jij de aanpassing hebt gemaakt, krijg je nog een drukproef te zien die je goed kan keuren.

Vlekkeloos uploaden? Maak gebruik van onze templates

Voor onze producten op maat geldt dat jij deze volgens de specificaties op netto formaat mag aanleveren.

Daarnaast bieden we een breed aanbod aan standaard producten aan. Al deze producten hebben een template voor de opmaak. Wanneer je gebruik maakt van deze templates zal jouw bestand altijd kloppen en gaat het uploaden van de bestanden soepel. De templates voor deze producten zijn terug te vinden in het accountoverzicht onder “downloads” en op de productpagina’s.