Tennisdoek

In dit artikel leer jij alles over tennisdoeken. Onze tennisdoeken zijn leverbaar in groene mesh en zwarte mesh. De afwerking van deze doeken is ook vrij gemakkelijk. De tennisdoeken worden namelijk altijd omzoomd en voorzien van ringen om de 30 of 50 cm.

Waarom wijden we dan toch een artikel aan dit product? Er zijn veel verschillende materialen in omloop. Dit kan voor verwarring en fouten zorgen. Met de opgedane kennis in dit artikel kan jij deze fouten voorkomen.

Meshdoek

Voor onze tennisdoeken wordt standaard een mesh doek gebruikt van ongeveer 270 gram per vierkante meter. Dit doek is leverbaar in een groene en zwarte variant. Deze doeken zijn door en door gekleurd. Dat wil zeggen dat het doek zowel aan de voorzijde als achterzijde groen of zwart is.

Voor beide kleuren geldt dat deze zowel met witte als zwart print uitgevoerd kunnen worden. Een combinatie van beide is op aanvraag mogelijk.

Meshdoek is geen gaasdoek of polyethyleen

Een veel voorkomende vraag en veel gemaakte fout is het vergelijken van meshdoek met polyethyleen of gaasdoek. Meshdoek is vaak wat zwaarder en stugger dan polyethyleen doek. Daarnaast kan de kleur groen afwijken.

Vraag dus altijd goed na bij jouw klant naar wat voor doek ze op zoek zijn. Is mesh de wens, maar heeft de klant al bestaande doeken? Check dan vooraf altijd of de kleur groen overeen komt.