White label verzenden

Een white label zending, wat is dat?

White label verzenden is het verzenden van pakketten uit naam van jouw bedrijf, waarbij het afleveradres wordt gebruikt wat jij in jouw bestelling hebt opgegeven.

Dit houdt in dat er geen promotiemateriaal of factuur van Piet Hoevenaars Sign Industries wordt meegestuurd. Jij kan jouw bestelling dus zonder zorgen bij jouw klant laten leveren zonder dat zij weten dat jij de producent niet bent.

Waarom verzenden jullie white label?

Wij produceren uitsluitend voor wederverkopers / resellers zoals reclamebureaus, beletteringsbedrijven, signmakers of eventbureaus en benaderen daarbij bewust geen eindgebruikers. Dit betekent dat wij in veel gevallen onze orders verzenden naar de eindklant. Deze eindklant koopt een order in bij een reseller die wij vervolgens blanco op locatie leveren.
White label pakket

Wat houdt een white label zending concreet in?

Bij een white label zending zorgen wij ervoor dat een order bij jouw klant wordt geleverd, zonder dat het zichtbaar is dat wij de producent van het order zijn. Wat houdt dit concreet in?

  • Onze verpakkingen worden geproduceerd van een blanco karton. Dit is een FSC gecertificeerd karton zonder onze logo’s.
  • Op het verzendetiket wordt het adres van de besteller vermeld. Op deze manier ziet de klant ook daadwerkelijk jouw bedrijf als afzender op het pakket.
  • De zendingen worden zonder pakbon geleverd. Ook hierdoor zijn eventuele kenmerken van Piet Hoevenaars Sign Industries niet te zien.
  • Onze koeriers en vervoerders worden duidelijk geïnstrueerd en vernoemen onze naam niet.

Heeft u meer vragen over white label verzenden? Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen en informeer naar de beschikbare mogelijkheden.