Productinformatie

Doordat we bij Piet Hoevenaars Sign Industries al 35 jaar meelopen in dit vak, weten we precies hoe we jou en jouw klant moeten ontzorgen. Dus dat doen we met alle plezier. Profiteer van onze optimale service en snelheid!

 

Veiligheid voorop: CE certificaat

Deze LED lamp is te bevestigen op alle textielframes uit ons assortiment. Dat kan jouw klant zelf eenvoudig doen. Uiteraard is de lamp ook voorzien van een CE certificaat, dus hij is overal veilig te gebruiken. De benodigde stekkers leveren we erbij.

 

Past een zwarte lamp beter bij jouw ontwerp dan een witte? Geen probleem! We hebben ook een zwarte variant. Daarnaast hebben we ook halogeenlampen in wit en zwart.

 

Bestel jouw witte LED lamp voor het textielframe

Log in (of maak eerst een account aan) en je krijgt direct meer informatie over de prijzen. Vertrouw op de service van Piet Hoevenaars!

Specificaties

Prijs per: stuk

LED lamp textielframe wit

Wil jouw klant zijn boodschap nog beter overbrengen op een beurs of evenement? Maak dan gebruik van de LED lampen voor de Textielframes. Deze LED lampen van 11 Watt zijn leverbaar in zwart en zilver. De lampen worden geleverd met handig koppelstuk waarmee de lamp op het textielframe gemonteerd kan worden. De LED lampen zijn voorzien van een CE keurmerk en de lengte van de snoer is 285 cm.