Productinformatie

Wil je maximale impact creëren voor de communicatieboodschap van jouw klant? Dan helpt het enorm als je dat mooie doek in een textielframe perfect uitlicht met een LED lamp op het frame! Wij hebben de ideale lampen hiervoor in ons assortiment. Doordat we bij Piet Hoevenaars Sign Industries al 35 jaar meelopen in dit vak, weten we precies hoe we jou en jouw klant moeten ontzorgen. Dus dat doen we met alle plezier. Profiteer van onze optimale service en snelheid!

 

Geschikt voor alle textielframes

Jouw klant kan deze LED lamp eenvoudig zelf bevestigen. Hij past op alle textielframes uit ons assortiment. Uiteraard is de lamp ook voorzien van een CE certificaat, dus hij is overal veilig te gebruiken. De benodigde stekkers leveren we erbij.

 

Heb je toch liever een witte LED lamp dan een zwarte, in verband met je design? Geen probleem! We hebben ook een witte variant. Daarnaast hebben we ook halogeenlampen in wit en zwart.

 

Bestel jouw zwarte LED lamp voor het textielframe

Log in (of maak eerst een account aan) en je krijgt direct meer informatie over de prijzen. Vertrouw op de service van Piet Hoevenaars!

Specificaties

Prijs per: stuk

LED lamp textielframe zwart

Wil jouw klant zijn boodschap nog beter overbrengen op een beurs of evenement? Maak dan gebruik van de LED lampen voor de Textielframes. Deze LED lampen van 11 Watt zijn leverbaar in zwart en zilver. De lampen worden geleverd met handig koppelstuk waarmee de lamp op het textielframe gemonteerd kan worden. De LED lampen zijn voorzien van een CE keurmerk en de lengte van de snoer is 285 cm.