Productinformatie

De kracht van Piet Hoevenaars Sign Industries is dat wij je op elk gebied topkwaliteit bieden. Na 35 jaar weten wij precies hoe we jou en jouw klant verder kunnen helpen. Profiteer van onze optimale service en snelheid!

 

Al 35 jaar de beste kwaliteit

Samen met een team van meer dan 45 vakmensen staat de familie Hoevenaars klaar om elke uitdaging aan te gaan die jij ons kunt geven. Efficiënt, met oog voor detail en kwaliteit en niet te vergeten scherp geprijsd.

 

Wij zorgen ervoor dat je altijd waar krijgt voor je geld bij Piet Hoevenaars Sign Industries. We geven je vanuit onze jarenlange ervaring het beste advies voor jouw situatie. Omdat we de complete productie in eigen huis maken, kunnen we snel schakelen tegen scherpe prijzen. Zo zijn wij altijd de beste keus.

 

Bestel hier jouw Ophangogen (27 mm)

Log in (of maak eerst een account aan) en je krijgt direct meer informatie over de prijzen. Vertrouw op de service van Piet Hoevenaars!

Specificaties

Prijs per: stuk

Ophangoog 27 mm

Welk type textielframe je ook kiest voor jouw klant, met deze set ophangogen zorg je ervoor dat je het frame perfect kunt ophangen. Deze variant is speciaal bedoeld voor frames van 27 mm. Het zijn de kleine dingen die het doen als het gaat om de reclameboodschap overbrengen. Dat geldt zeker voor deze cruciale ophangogen!