Productinformatie

Vertrouw zoals altijd bij Piet Hoevenaars Sign Industries op topkwaliteit, want dat is onze kracht. Na 35 jaar weten wij precies hoe we de beste producten kunnen bieden voor een zeer scherpe prijs. Zo helpen we jou en jouw klant verder. Profiteer van onze optimale service en snelheid!

 

Al 35 jaar de beste kwaliteit

Samen met een team van meer dan 45 vakmensen staat de familie Hoevenaars klaar om elke uitdaging aan te gaan die jij ons kunt geven. Efficiënt, met oog voor detail en kwaliteit en niet te vergeten scherp geprijsd.

 

Wij zorgen ervoor dat je altijd waar krijgt voor je geld bij Piet Hoevenaars Sign Industries. We geven je vanuit onze jarenlange ervaring het beste advies voor jouw situatie. Omdat we de complete productie in eigen huis maken, kunnen we snel schakelen tegen scherpe prijzen. Zo zijn wij altijd de beste keus.

 

Bestel hier jouw zuignappen 50 mm met moer

Log in (of maak eerst een account aan) en je krijgt direct meer informatie over de prijzen. Voor advies over jouw specifieke situatie kun je altijd bij ons terecht. Vertrouw op de service van Piet Hoevenaars!

Specificaties

Prijs per: stuk

Zuignap

Heeft jouw klant een of meer van onze panelen gekocht en wil je zeker weten dat die goed bevestigd worden? Daarvoor kun je die bij ons ook separaat zuignappen bestellen! Met deze zuignap monteer je gemakkelijk en snel panelen op vlakke ondergronden, zoals ramen of tegels. Doordat de zuignap transparant is, valt hij bovendien niet eens op. De doorsnede van de zuignap is 50 mm. De diameter van de draad is 5 mm. Het boorgat dient dus minimaal 5 mm diameter te zijn.