Airtex

Airtex is een type fotobehang dat naadloos aangebracht kan worden. Omdat het polyesterdoek een toplaag heeft van PVC coating, worden scheuren en kreukels goed tegengegaan. Airtex behang is ideaal en makkelijk te gebruiken bij het aanbrengen op wanden of in bijvoorbeeld roll-up banners. De toplaag bij Airtex is bovendien waterafstotend waardoor deze goed beschermt tegen allerlei soorten beschadigingen. Bij Piet Hoevenaars ben je aan het juiste adres voor een Airtex doek. We zijn de ideale partner als Airtex leverancier wegens onze jarenlange ervaring. Kijk snel verder!

Airtex is kreukvast, waterafstotend en brandwerend. Dat maakt het de ideale wandbekleding met een matte canvasuitstraling. Airtex kan met PVC Vinyl lijm aangebracht worden op gestucte muren. Naast bekleding van muren wordt Airtex ook gebruikt voor rollups, beurstoepassingen en decors.

Hoe maken wij onze Airtex doeken?

Onze doeken worden gemaakt van fijngeweven polyester en zijn voorzien van een PVC coating. Door deze coating gaat jouw Airtex doek lang mee. PVC is waterafstotend en makkelijk te bedrukken. Als je jouw Airtex doeken wilt laten bedrukken zorgen wij ervoor dat de bedrukking van hoogstaande kwaliteit is. Door de UV-inkt die wij gebruiken, kunnen wij onze doeken in topkwaliteit bedrukken.

Airtex Toepassingen

Wanneer je een egale witte muur wilt bekleden met Airtex is een backing niet nodig. Mocht de muur waarop je de Airtex wilt plaatsen niet egaal wit zijn, dan raden wij je aan Airtex met grijze backing te bestellen. Deze backing voorkomt dat de oneffenheden of de originele kleur van de muur zichtbaar zijn. Airtex is geschikt voor bedrukking op grote formaten. Op één stuk kunnen wij een afbeelding printen van 5x45 meter. Airtex heeft een matte uitstraling en kan gebruikt worden bij de volgende producten:

 

Omdat wij alle prints kunnen drukken op een maat naar jouw wens, kunnen wij voor elke gelegenheid Airtex doeken drukken. Zo maken wij van saaie kantineruimtes fraaie lunchomgevingen, grote expositieruimtes en beurspodiums worden levendige en inspirerende ruimtes en onopvallende communicatie-uitingen komen helemaal tot leven. Kortom, als je voor een Airtex doek kiest, zit je altijd goed.

Bekleed wanden met Airtex Wandbekleding

Dankzij de veelzijdige toepassing van Airtex is het mogelijk om veel invloed uit te oefenen op de sfeer van de ruimte waar je het doek plaatst. Bestel Airtex doeken direct in de webshop, of neem contact met ons op wanneer je nog vragen hebt over bepaalde toepassingen of materiaalkeuzes. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij een gepast advies geven voor elke situatie.

Een Airtex doek

Een Airtex doek is gemakkelijk in onderhoud. Het materiaal is waterafstotend en brandvertragend en hierdoor uitstekend te gebruiken in zakelijke ruimtes. Omdat de UV-inkten die Piet Hoevenaars gebruikt met een de hoogste score op de Blue Wool Scale beoordeeld zijn, zullen de bedrukte afbeeldingen en foto's niet snel verkleuren door de zon. Het behang blijft hierdoor jaren van goede kwaliteit. Airtex wandbekleding komt van pas in verschillende situaties, of het nu in de winkel of thuis is. Bij Piet Hoevenaars Sign industries vind je de geschikte Airtex wandbekleding. Airtex is dankzij de brandvertragende werking ook een veiligere keuze dan normaal behang. Airtex voldoet aan de Europese eisen voor openbare gebouwen B1 volgens DIN 4102.

Piet Hoevenaars Sign Industries heeft diverse mogelijkheden op het gebied van Airtex bedrukking. Alle airtex doeken zijn dankzij ruim 30 jaar ervaring van hoge kwaliteit. Er wordt iedere dag door 45 vakmensen hard gewerkt om jou de beste producten te kunnen leveren. Onze doeken worden indien gewenst geleverd met Airtex behanglijm. Tevens kan je bij ons terecht voor Airtex montage.

Omdat Piet Hoevenaars Sign Industries een echt familiebedrijf is, staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Je kunt ons daarom bellen voor een persoonlijk advies op maat over welk Airtex doek voor jouw situatie geschikt is. 

Ons assortiment

Image removed.

Naast de beste Airtex doeken heeft Piet Hoevenaars Sign Industries nog veel meer producten voor jouw marketinguitingen. Zo bieden wij een ruim assortiment displays aan die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een beursstand. Daarnaast ben je ook voor de beste kwaliteit doeken en banners bij ons aan het juiste adres. Wil je jouw bedrijfspand extra laten opvallen? Kijk dan naar ons aanbod vlaggen. Heb je nog vragen over een van onze Airtex doeken of een van de andere producten op onze website? Neem gerust contact op.

Airtex doeken bestellen? Maak direct je account aan!

Om bij Piet Hoevenaars Sign Industries te kunnen bestellen, is een account nodig. Dit heeft vele voordelen:

  • Al uw bestellingen voor Airtex worden digitaal bewaard en verwerkt
  • Alle online bestellingen worden snel afgehandeld.

 

Vraag dus direct een account aan!