Avery

Avery

Laat overal jouw bedrijf zien met de zelfklevende folie van Avery. De Avery zelfklevende folie zijn van hoge kwaliteit en kunnen op diverse ondergronden worden geplakt. Zo kun je jouw logo laten zien op bijvoorbeeld ramen en bedrijfsauto’s. Dankzij ons grote aanbod zelfklevende folies zit er voor jou altijd wel de geschikte Avery zelfklevende folie tussen. Bereik jouw doelgroep op de meest eenvoudige manier met stickers op voertuigen en ramen. Avery Dennison is opgericht in 1935 door de uitvinder van het zelfklevende etiket. Sindsdien zijn zij koploper in het produceren van diverse etiketten en stickers. Piet Hoevenaars Sign Industries maakt deze kwaliteitsproducten beschikbaar voor jou dankzij de duurzame samenwerking met Avery.

De geschikte Avery stickers voor jou

De Avery zelfklevende folie worden door ons voorzien van een flexibele coating of laminaat om de levensduur te verlengen. Niet iedere situatie vraagt om dezelfde Avery zelfklevende folie, daarom zijn wij gespecialiseerd in jou helpen met het kiezen van de geschikte toepassing. Je wilt natuurlijk in één keer de juiste keuze maken. Neem voor een persoonlijk advies over het geschikte Avery product voor jou contact met ons op en we voorzien je snel van het juiste advies. Naast Avery producten hebben wij ook diverse Airtex producten.

Piet Hoevenaars Sign Industries

Met ruim 30 jaar ervaring en de grootste digitale printfaciliteit van de Benelux zijn wij de ultieme leverancier voor al jouw Avery benodigdheden of andere reclame-uitingen. Omdat wij hier dagelijks mee bezig zijn kun je van ons de hoogste kwaliteit printwerk verwachten. Of je nu opzoek bent naar Avery zelfklevende folie, vlaggen of megadoeken, bij Piet Hoevenaars Sign Industries ben je op het juiste adres. Neem ook eens een kijkje bij onze textielframes voor een compleet overzicht van alle frames voor jouw marketing uitingen. Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment doeken en banners aan tegen de beste prijzen. Je bent dus niet alleen voor alle Avery producten bij ons op de juiste plek. Wil je jouw bedrijfspand of winkel extra laten opvallen voor (potentiële) klanten? Kijk dan eens naar ons aanbod vlaggen. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijfspand opvalt tussen alle andere!

Verschillende Avery stickers

Wij bieden een compleet aanbod aan van het merk Avery Dennison tegen de beste prijs. De stickers zijn verkrijgbaar voor diverse ondergronden, waaronder;

  • Autostickers
  • Raamstickers

Al deze zelfklevende folie helpen jou om jouw marketinggedachte op de juiste manier over te brengen. Heb je nog vragen over onze Avery zelfklevende folie of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op via het nummer +31(0)40 2545228 en ontvang een persoonlijk advies. Wij garanderen een persoonlijke service en vakmanschap voor al jouw Avery of Airtex producten. Aarzel niet en bestel direct op de website van Piet Hoevenaars Sign Industries!

X