Visual popup wand

Indien jouw klant een bestaand frame van een Popup wand heeft, is het bestellen van een nieuwe visual natuurlijk mogelijk.

 

Dit geldt zowel voor de Popup Textiel en Popup Magneet wanden. 

 

  • Voor de Popup Textiel wordt een Eco Display doek met klittenband geleverd. Deze plaats je gemakkelijk op het bestaande frame.

 

  • Voor de Popup magneet worden nieuwe magneetbanen geleverd. Deze worden geproduceerd van Easy Panel en zijn reeds voorzien van de magneetband en ophangstrips. Direct klaar voor gebruik dus.

 

Heeft jouw klant een wand die niet afkomstig is van Piet Hoevenaars Sign Industries? Check dan voordat je bestelt of de formaten overeenkomen met de formaten in onze templates.

Zelf Visual popup wand samenstellen

Productinformatie

Doek vies? Jouw doek kan in de wasmachine!

Heeft jouw klant vlekken in zijn doek van de Popup textiel? Geen probleem! Doordat de visual een gesublimeerd textieldoek is, kan de klant het doek zonder problemen wassen in de wasmachine. Dit wel met zo min mogelijk wasmidddel en op een lage temperatuur.

 

Ben voorzichtig met op en afbouwen. 

De panelen van de popup wanden magneet zijn gemaakt van Easy Panel. Dat is een flexibel PVC materiaal. Het materiaal kan niet gevouwen of geknikt worden. Dan ontstaan er vouwlijnen of plooien in het materiaal die niet te verwijderen zijn.