Backlit doeken

Backlit doek

Backlit doek

Koop nu jouw backlit doek bij Piet Hoevenaars Sign Industries voor de beste prijzen! Alle producten worden zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd. De backlit doeken zijn ideaal om voor een raam of lichtbak te hangen, deze laten namelijk meer licht door dan normale doeken. Daarnaast is een backlit doek van Piet Hoevenaars Sign Industries ook brandvertragend. De doeken voldoen dan ook aan de Europese brandveiligheid eisen. De backlit doeken zijn ideaal voor in een lichtbak en valt vooral in het donker nog extra op. Wil je jouw boodschap dus goed laten opvallen bij jouw doelgroep? Ga dan voor een backlit doek of Avery zelfklevende folie. Je kunt een backlit doek eenvoudig en veilig bij ons bestellen door een account aan te maken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw bestelling telefonisch te plaatsen, bel hiervoor het nummer +31(0)40 2545 228.

Backlit doeken van Piet Hoevenaars Sign Industries

Iedere dag zijn er ruim 45 vakmensen bezig met het maken van backlit doeken in alle formaten. Wij bieden zowel PVC als textiel aan, om voor iedereen het geschikte materiaal te kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij full colour printen dankzij onze moderne printers. Wij hebben oplossingen voor jouw marketing uitingen voor zowel binnen als buiten. Neem bijvoorbeeld de backlit doeken zoals hierboven beschreven, ideaal voor buiten en zelfs in het donker goed zichtbaar dankzij het materiaal dat extra licht doorlaat. Daarnaast bieden wij nog veel meer doeken en banners aan zodat er voor jou altijd wel een geschikte tussen zit. Al deze producten worden zo snel mogelijk bij jou thuis afgeleverd vanuit de grootste productiecapaciteit van de Benelux. Zo ben je altijd verzekerd van een nieuw en uniek product. Aarzel dus niet en bestel snel een backlit doek of een van de andere opties in de webshop van Piet Hoevenaars Sign Industries.

Voordelen van Backlit doeken bij Piet Hoevenaars

Om de belangrijkste voordelen die de backlit doeken van Piet Hoevenaars met zich meebrengen nog eens te beschrijven, zijn ze hieronder in een klein overzichtje zichtbaar:

  • Verkrijgbaar in zowel PVC als textiel
  • Dankzij moderne printers mogelijk om full colour te printen
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • In licht én donker goed zichtbaar
  • Zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd
  • De beste kwaliteit
  • Altijd een scherpe prijs
  • 2-3 jaar kleurgarantie

Backlit doek

Naast Backlit doeken

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het aanbieden van de beste backlit doeken. Wij hebben namelijk ook een divers aanbod displays die in allerlei soorten situaties te gebruiken zijn. Zo hebben wij stoepborden, rollups en popup wanden die allemaal tegen de beste prijs worden aangeboden. Piet Hoevenaars Sign Industries is een echt familie bedrijf, daarom staat bij ons persoonlijke service hoog in het vaandel. Weet jij niet goed welk backlit doek je nodig hebt? Neem dan contact met ons op en we zullen jou voorzien van een op maat gemaakt advies voor jouw situatie. Zo helpen wij jou met het maken van de juiste keuze. Wil je jouw bedrijfspand extra laten opvallen? Bekijk dan eens een van onze vlaggen. Deze zijn van sterk materiaal gemaakt zodat ze tegen diverse weersomstandigheden kunnen. Ook voor de beste Avery producten ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je nog vragen over een backlit doek of een van de andere producten op onze website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31(0)40 2545 228 of stuur een e-mail door het contactformulier op de website in te vullen. Wij zullen hier dan zo snel mogelijk op reageren.

X