Backlit spandoeken

backlit-spandoek

Backlit spandoek laten bedrukken?

Laat nu jouw backlit spandoek bij Piet Hoevenaars Sign Industries bedrukken tegen de beste prijzen! Wij zorgen ervoor dat wij de producten zo snel mogelijk bij jou thuis zullen laten bezorgen. Het grote voordeel van een backlit spandoek is dat deze meer licht doorlaten dan normale doeken, waardoor deze spandoeken ideaal zijn om voor een raam of lichtbak te hangen. Daarnaast zijn de backlit spandoeken van Piet Hoevenaars brandvertragend, waardoor ze zeker voldoen aan de Europese brandveiligheid eisen. Wanneer je een backlit spandoek bij ons bestelt, heb je een ideaal spandoek om op te laten vallen in het donker. Deze is dus ideaal om jouw boodschap over te brengen bij je doelgroep. Wil je een backlit spandoek bestellen en laten bedrukken bij Piet Hoevenaars? Maak dan online een account aan en plaats je bestelling. Tevens is het mogelijk om je bestelling telefonisch te plaatsen via het nummer +31(0)40 2545 228. Wij zullen het mooie backlit spandoek dan voor je printen en op maat laten maken.

Backlit spandoeken van Piet Hoevenaars Sign Industries

In onze werkplaats werken 45 vakmensen die hard bezig zijn met het maken van backlit spandoeken in alle denkbare formaten. Voor de backlit spandoeken bieden wij zowel PVC als textiel aan, zodat wij voor iedereen een geschikt materiaal kunnen bieden. Daarnaast hebben wij de meest moderne printers in gebruik, waardoor wij oplossingen voor al jouw marketing uitingen kunnen bieden. Natuurlijk bieden wij niet alleen backlit spandoeken aan, maar nog veel meer doeken en banners aan. Deze worden onder andere met Airtex gemaakt. Wij zorgen er altijd voor dat wij onze producten zo snel mogelijk bij jou thuis laten bezorgen. Aarzel dus niet en bestel snel een backlit spandoek in de webshop van Piet Hoevenaars Sign Industries.

Voordelen van backlit spandoeken bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Onze backlit spandoeken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en brengen daardoor vele voordelen met zich mee. Hieronder kunt u deze mooie voordelen in een klein overzichtje zien:

  • Áltijd een scherpe prijs
  • In licht én donker goed zichtbaar
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Dankzij moderne printers mogelijk om full colour te printen
  • Zowel verkrijgbaar in PVC als textiel
  • Zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd
  • 2-3 jaar kleurgarantie
  • De allerbeste kwaliteit

lichtbakdoek

Naast backlit spandoeken

Als drukkerij met de grootste productiecapaciteit van de Benelux verkopen wij natuurlijk niet alleen backlit spandoeken, maar ook verschillende andere producten. Zo kunt u bij ons een divers aanbod displays vinden, welke in verschillende situaties gebruikt kunnen worden. Wij vinden het enorm belangrijk dat u persoonlijk goed geholpen wordt, dus in het geval van vragen staan wij u graag direct te woord. Heeft u dus vragen over onze producten, neem dan contact met ons op via +31(0)40 2545 228 of stuur een e-mail door het contactformulier op de website in te vullen. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren!

X