Beelite 10 mm

Productinformatie

Beelite, of honingraatkarton, is een enorm sterk 100% recyclebaar materiaal, voorzien van honingraatstructuur aan de binnenzijde. Doordat het enorm sterk én lichtgewicht is, kan je Beelite voor veel uiteenlopende toepassingen gebruiken: Beurzen, Freesletters, Displays, Meubels, lifesizers en decoratiemateriaal behoren tot de mogelijkheden. In ons assortiment hebben we een 10 mm en een 16 mm variant. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk: we kunnen je paneel schoonsnijden, contoursnijden, voorzien van een V-cut en boorgaten. Als je kiest voor contourgesneden, beoordelen we je bestand voordat we gaan printen, om zo een optimaal resultaat te waarborgen. We kunnen PVC Schuimplaat printen tot een maximale afmeting van 1,60 x 3 meter. Als je een groter paneel wilt, zullen we dit opdelen in meerdere stukken.

Specificaties

Prijs per: m2
Gebruikte inkt: UV inkt
Kleurechtheid: onze UV-inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 8 (de hoogste score) op de internationale Blue Wool Scale. De UV- en Solvent inkten die wij gebruiken hebben een duurzaamheid van ca. 2 jaar bij buitengebruik.
Uitstraling: mat
Geschikt voor binnen/buiten: Geschikt voor binnen
Dubbelzijdig te bedrukken: Ja
Dikte: 10 mm
Materiaaleigenschappen: lichtgewicht
Recyclebaar: Ja
Materiaalsoort: Panelen
Minimal quantity: 1.000000

Beelite 10 mm

Beelite 10 mm
Beelite, of honingraatkarton, is een enorm sterk 100% recyclebaar materiaal, voorzien van honingraatstructuur aan de binnenzijde. Doordat het enorm sterk en lichtgewicht is, kan je Beelite voor veel uiteenlopende toepassingen gebruiken: Beurzen, Freesletters, Displays, Meubels, lifesizers en decoratiemateriaal behoren tot de mogelijkheden. In ons assortiment hebben we een 10 mm en een 16 mm variant. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk: we kunnen je paneel schoonsnijden, contoursnijden, voorzien van een V-cut en boorgaten.