Beurswand bedrukken

Beurswand bedrukken

Beurswand laten bedrukken voor op de beurs? Bij Piet Hoevenaars Sign Industries kun je het meest uitgebreide assortiment printmedia voor de scherpste prijs bestellen. Wij beschikken over de grootste productiecapaciteit van de Benelux en bieden vele verschillende soorten printmedia aan. Wanneer je op een beurs reclame wilt maken, voor bijvoorbeeld jouw product, bedrijf of diensten, wil je natuurlijk goed en professioneel overkomen. Hierbij kan een mooi uitziende beurswand helpen om jouw uitingen goed over te brengen. Of je nu uit wilt pakken op een grote beurs of dat je aan een kleine beurswand al genoeg hebt, bij Piet Hoevenaars Sign Industries is dat geen enkel probleem. Wij hebben ervaring in het leveren van maatwerk beurswanden. Die ervaring hebben we vooral opgedaan als leverancier aan resellers. We kunnen elk formaat beurswand laten maken, het is geheel jouw keuze. Vraag een account aan en bekijk in onze configurator wat de mogelijkheden zijn.

Dé beurswand voor jou

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries stel jij de perfecte beurswand samen die helemaal naar jouw smaak is. Van alles is mogelijk. Dit zodat jij natuurlijk opvalt tussen alle andere stands op de beurs. We hebben onder andere de volgende soorten beurswanden:

 • Popup Wanden
 • Zipperwalls
 • Rollups
 • Jumbo Banner Frames
 • Beursbanners
 • Pop up LED Frames

Beurswand Beursbanner

Jouw beurswand wordt bedrukt met een kleurgarantie van 2-3 jaar, afhankelijk van de toepassing en plaatsing van jouw doek. Verder worden deze wanden bedrukt door de modernste printers, waardoor jouw beurswand een prachtige full colour print

Handige beurswand

Jouw beurswanden laten bedrukken bij Piet Hoevenaars Sign Industries heeft verschillende voordelen. Naast dat je goede reclame kunt maken op de beurs zie je dit ook al terug bij het opzetten en vervoeren van zo’n beurswand. In veel gevallen past een beurswand gewoon in een personenauto. Doordat wij jouw beurswand op maat laten maken, kunnen we ervoor zorgen dat de wand precies in jouw voertuig past. Je kunt er dus ook voor kiezen om de wand op een groter formaat te laten maken en bedrukken en de wand door ons te laten vervoeren. 

Beurswand bedrukken online

Je kan het ontwerp van jouw beurswand online uploaden op Piethoevenaars.nl. Voordat we jouw beurswand kunnen laten drukken, moet je er wel op letten dat het bestand maximaal 1 GB groot mag zijn.
De toegestane bestandsextensies zijn:

 • .jpg
 • .jpeg
 • .png
 • .pdf
 • .tif 
 • .tiff
 • .eps
 • .ai.

Houd hier rekening mee bij het ontwerpen en bestellen van jouw beurswanden. 

Service en kwaliteit

Met onze tientallen jaren ervaring als leverancier van printmedia hebben wij veel geleerd van onze afnemers (uitsluitend wederverkopers) en kunnen wij de beste kwaliteit en service leveren. Tevens beschikt Piet Hoevenaars Sign Industries over de grootste productiecapaciteit van de Benelux en beschikken we over het meest uitgebreide assortiment printmedia. Dit allemaal voor een erg scherpe prijs en een service van A tot Z in eigen huis. Nog iets anders nodig dan alleen een beurswand om te bedrukken? Kijk vooral even rond in onze webshop. Wij beschikken buiten het maken van beurswanden ook over mooie speakerdoeken, gevelbanieren en Airtex doeken met ringen. Heb je nog vragen over bepaalde producten of diensten? Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar. Voor een passend en persoonlijk advies kan je ons bellen op +31(0)40 2545228. Één van onze medewerkers zal dan voor je klaarstaan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Direct een beurswand bestellen? Vraag een account aan en bestel!

X