Bouwhekdoeken Bestellen?

Bouwhekdoeken Bedrukken

Veel bouwbedrijven en aannemers maken gebruik van op maat bedrukte bouwhekken. Met een bouwhek scherm je de werkplaats af, zorg je ervoor dat niet zomaar iedereen op de bouwplaats kan komen en maak je reclame voor je bedrijf. Door een bouwhekdoek te laten bedrukken kan je je bouwhekken veel meer uitstraling meegeven. Bouwhekdoeken worden vaak gebruikt om reclame te maken door het logo of de naam van je bedrijf te tonen in combinatie met een slogan of een aantal unique selling points. Dit is een uitstekende manier om jouw bedrijf meer aandacht te geven! Bouwhekken worden daarnaast ook vaak gebruikt bij festivals en andere  evenementen. Met een bouwhekdoek op maat kan je heel gemakkelijk het terrein afsluiten en zo zorg je ervoor dat er geen ongewenste mensen naar binnen kunnen. Op festivals en evenementen worden bedrukte bouwhekdoeken vaak gebruikt om sponsoren te laten zien, of om alvast een bepaalde sfeer over te brengen naar de bezoekers. Wil jij je eigen maatwerk bouwhekdoek laten bedrukken? Bekijk dan snel de mogelijkheden online op Piethoevenaars.nl, vraag een account aan of neem contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies! 

bouwhekdoek

Verschillende bouwhekdoek varianten

Bouwhekdoeken kun je op verschillende manieren laten drukken en gebruiken. Naast het promoten van een bedrijf of het overbrengen van sfeer, worden bouwhekdoeken ook gebruikt om bepaalde informatie over te brengen. Een voorbeeld hiervan is het verstrekken van informatie over wat er achter het scherm gebeurt, of een bewegwijzering rondom de bouwlocatie. Wanneer je een bouwhekdoek van Piet Hoevenaars op maat laat maken kan je kiezen uit 2 materialen, namelijk Frontlit en Mesh. Mesh wordt voornamelijk gebruikt wanneer het doek zware wind moet weerstaan. Bij de doeken heb je de keuze om ringen om de 30 cm of  om de 50 cm te plaatsen. De bouwhekdoeken zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 335 x 170 cm
  • 335 x 176 cm
  • 338 x 174 cm
  • 340 x 170 cm
  • 340 x 173 cm

De bouwhekdoeken uit ons assortiment kun je laten drukken in diverse kleuren en zijn ook prima geschikt voor evenementen die binnen plaatsvinden, zoals een beurs. Dit is mogelijk doordat de bouwhekdoeken gemaakt zijn van brandwerend materiaal.

Door onze samenwerkingen met resellers hebben wij jarenlang ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij jou altijd voorzien van het beste advies en de beste bouwhekdoeken! Wanneer je een maatwerk bouwhekdoek online wilt kopen, is het handig om ook de bijbehorende elastieken te bestellen. Met de elastieken kan je het doek heel eenvoudig bevestigen aan een hek. Tie wraps worden ook vaak gebruikt om het doek vast te maken, maar wij raden het gebruik van tie wraps af, omdat het doek hierbij kapot kan gaan of de ringen uit het doek scheuren. Elastieken zijn een veel veiligere optie, en deze zorgen er ook voor dat het doek niet kapot gaat. Doordat we meer dan 30 jaar ervaring hebben als leverancier van bouwhekdoeken leveren wij maatwerk van de beste kwaliteit. Koop de mooiste bouwhekdoeken eenvoudig bij Piet Hoevenaars, en geniet van de vele voordelen die wij jou kunnen aanbieden! Vraag voor alle mogelijkheden een account aan of neem contact met ons op!

De beste promotiematerialen bij Piet Hoevenaars

Naast leverancier van bouwhekdoeken is Piet Hoevenaars ook leverancier van vrijwel alles dat met printen te maken heeft. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in digitaal printwerk, en leveren alleen producten van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen. In ons assortiment zijn veel verschillende producten opgenomen. Hieronder staat een klein overzicht.

beursbannerGevelvlagpop-up balie

Er zijn nog veel meer artikelen te vinden die wij ook op maat maken. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden! Wij geven je persoonlijk advies bij het bedrukken van jouw favoriete bouwhekdoek. Doordat wij de grootste productiecapaciteit hebben van de Benelux en ervaring hebben in het samenwerken met wederverkopers kunnen wij jouw bouwhekdoeken altijd snel leveren! Wil je meer bekendheid vergaren door gebruik te maken van promotiematerialen? Dan ben je op Piethoevenaars.nl aan het juiste adres! Vraag direct een account aan en bestel je bouwhekdoek!

X