Decotex

Decotex

De hoogste kwaliteit Decotex tegen de beste prijs nu verkrijgbaar bij Piet Hoevenaars Sign Industries! Een decotex doek is gemaakt van flexibel polyester en heeft een zeer fijne structuur. Een decotex doek weerkaatst het licht niet, in plaats daarvan wordt het licht geabsorbeerd. Mede hierdoor krijg je enorm krachtige kleuren en een langere levensduur van jouw doeken. Daarnaast kreukt een decotex doek nauwelijks. Wil je een decotex bedrukken? Dit is ook mogelijk bij Piet Hoevenaars Sign Industries, wij bieden diverse doeken die haarscherp bedrukt kunnen worden. Bovendien is een decotex ook nog eens brandvertragend. Daardoor is deze zeer geschikt voor in openbare ruimtes. Decotex voldoet aan de Europese eisen B1 volgens DIN4102 en is ook nog eens zeer makkelijk te vervoeren.

Decotex bedrukken

Een decotex doek is eenvoudig te bedrukken dankzij onze geavanceerde machines die full colour kunnen printen. Decotex wordt geprint met UV inkten. Maak jouw marketing boodschappen extra opvallend met een decotex doek van Piet Hoevenaars Sign Industries en profiteer nu van de laagste prijzen. De decotex doeken worden vaak gebruikt als peesdoeken bij grote textielframes, bijvoorbeeld voor op een podium. Deze komen altijd met een siliconenpees. Zo zijn de doeken mulitfunctioneel inzetbaar bij verschillende contructies. Je kunt decotex bedrukken voor verschillende situaties, zoals;

  • Op beurzen
  • Voor TV decors
  • In perskamers
  • Op podiums
  • Op kantoorwanden

Eco display

Een decotex wordt ook wel een eco display genoemd, maar het is precies hetzelfde product. Beide benamingen zijn juist. Er wordt overigens niet altijd een pees afwerking gebruikt. Vaak wordt er ook gekozen voor een tunnel onder en boven. Naast het feit dat een eco display een uitstekend kreukherstellend vermogen heeft, is deze ook eenvoudig te vervoeren. Dat is wel zo handig wanneer de doeken van groot fromaat zijn. Omdat de doeken lekker licht qua gewicht zijn kun je ze ook makkelijk hanteren, wel zo handig als je te maken hebt met zulke grote formaten.

Piet Hoevenaars Sign Industries

Wij bieden niet alleen de beste kwaliteit decotex doeken voor jou aan. Daarnaast hebben we nog veel meer producten voor je marketing uitingen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze textielframes voor een compleet overzicht. Ook voor de beste kwaliteit backlit doeken  ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Heb je nog vragen over een decotex bedrukken of over de doeken zelf? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op de website. Wij zullen jou voorzien van een persoonlijk advies zodat jij de beste keuze maakt voor jouw marketing uiting. Misschien is voor jou een vlag wel de best optie. Bijvoorbeeld als je jouw bedrijfspand wil laten opvallen tussen de andere panden. Voor de beste kwaliteit ben je dus bij Piet Hoevenaars Sign Industries op de juiste plek. Omdat wij de grootste productiecapaciteit van de Benelux hebben kunnen wij jou verzekeren van een uniek, nieuw en A-kwaliteit product wanneer je deze bestelt via onze website!

X