Desinfectiezuilen

Wanneer je binnenkomt bij een horecagelegenheid, kantoorgebouw, school of winkel is het niet alleen prettig, maar inmiddels ook gevraagd door de overheid om de medewerkers, gasten of klanten de mogelijkheid te bieden om handen te desinfecteren. De desinfectiezuil mag dus niet ontbreken om een veilige omgeving te creëren.
Desinfectiezuilen

Popup, luxe enkelzijdig of dubbelzijdig

Het ontwerp van onze desinfectiezuil is eenvoudig en strak. Door het slimme ontwerp is de zuil zeer makkelijk op te zetten en in gebruik te nemen. De desinfectiezuil hebben wij ontwikkeld in twee varianten. 1. Een zuil gemaakt uit Dibond 2. Een luxe textielframe in combinatie met Dibond.

Eigen ontwerp of kant en klaar

Zoals jij van ons gewens bent kun je je eigen ontwerp, huisstijl of logo uploaden. We hebben ook een aantal standaardontwerpen voor je klaarstaan, zodat je snel kunt schakelen en de juiste informatie overbrengt.

Desinfectiezuil van Dibond
 

Desinfectant

We leveren de zuilen standaard met een houder voor desinfectant met 7,5 cm doorsnede.

Combineren

Onze Desinfectiezuilen kunnen uitstekend gecombineerd worden met de andere Corona - Covid oplossingen in ons assortiment, Vloerstickers, Hekwerkdoeken, Plexiglas schermen, Bureaudividers en scheidingsschermen. We bieden een oplossing voor elke eis die de overheid stelt aan deze bijzondere omstandigheden.

Zuil van Dibond

Scherp geprijsd

Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs betalen, alle maatregelen kosten al genoeg. Daarom zijn de zuilen scherp geprijsd, zoals je van ons gewend bent. We bieden voor elk budget een oplossing. Omdat we de productie helemaal van A tot Z in eigen huis maken, met ons team van 50 vakmensen, weet je ook dat je niet een kat in de zak koopt van een aanbieder die nu in de markt springt met goedkope oplossingen. Wij zeggen niet voor niks dat we de beste prijzen hebben: nergens anders vind je deze kwaliteit voor deze prijs.

Multifunctioneel

Ook na de Coronasituatie kan onze luxe desinfectiezuil gebruikt worden in de horeca. Dit omdat het lichtgewicht aluminium frame opnieuw te gebruiken is. We kunnen het voorzien van een ander enkel- of dubbelzijdig bedrukt paneel, of van full colour bedrukte textieldoeken. Daar kun je dan bijvoorbeeld je menu of prijslijst op tonen, of een actie communiceren. Daarnaast zijn er verschillende beugels te verkrijgen, waardoor dit systeem later zelfs als wanddecoratie gebruikt kan worden. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de kartonnen oplossingen die nu aangeboden worden, of ten opzichte van de standaards die alleen maar gebruikt kunnen worden om een dispenser op te plaatsen. Die hebben na deze periode geen waarde meer, en eindigen in de afvalbak.

Desinfectiezuil
 

Interesse? Bel 040-254 52 28 of mail info@piethoevenaars.nl

Neem direct contact op

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Piet Hoevenaars: de specialist in Corona / Covid oplossingen

Dagelijks zijn we bij Piet Hoevenaars Sign Industries bezig met de ambacht van print. Van vlaggen tot megadoeken en van afwerking op maat tot framewerk: als geen ander weten wij hoe we jouw afbeeldingen op textiel, PVC en zelfklevende folie moeten printen voor jouw klanten. Met ons Corona/Covid assortiment voldoen wij aan de door de overheid gestelde eisen. Wij werken exclusief samen met wederverkopers en benaderen bewust geen eindgebruikers: als partner leveren wij het beste printwerk aan jouw klanten.

X