Dibond

Dibond

Laat jouw Dibond bedrukken door Piet Hoevenaars Sign Industries voor de beste kwaliteit dankzij ruim 30 jaar ervaring. Dit alles wordt aangeboden tegen de beste prijs. Omdat wij de grootste productiecapaciteit in de Benelux hebben, ben je altijd verzekerd van een uniek en nieuw product. Dat is een van de voordelen die Piet Hoevenaars Sign Industries met zich meebrengt. Dibond panelen zijn vrij gemakkelijk te bewerken dankzij de twee aluminium buitenlagen. Dibond is verdeeld in 3 lagen, de twee buitenste lagen zijn van aluminium en de binnenste is van polyethyleen. Ook zijn dibond panelen relatief laag van gewicht, zo kun je jouw bedrukte dibond panelen gemakkelijk aan de muur ophangen. De dibond panelen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden dankzij de materialen en dus zowel voor binnen als buiten uitstekend bruikbaar.

Dibond bedrukken

Dibond kan makkelijk op meerdere manier bedrukt worden. Omdat wij de modernste printers hebben kunnen alle dibond panelen full-colour geprint worden. Alle formaten zijn bij ons verkrijgbaar, je vindt bij ons dan ook het meest uitgebreide assortiment printmedia. Grote formaten zijn mogelijk, maar zullen vanaf een bepaalde maat in verschillende stukken geleverd worden. Een foto laten bedrukken op dibond zorgt ervoor dat uw foto zijn hoge kwaliteit behoudt. Heb je vragen over ons assortiment dibond, decotex of het bedrukken hiervan? Neem dan contact met ons op en wij zullen jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Bel hiervoor ons telefoonnummer of vul het contactformulier op de website in.

Piet Hoevenaars Sign Industries

Of je nu een dibond paneel wilt beplakken of bedrukken, bij Piet Hoevenaars Sign Industries ben je aan het juiste adres. Wanneer je de panelen wilt beplakken kunnen we de zelfklevende folie beschermen met een extra vernis. Naast het bedrukken en beplakken van diverse dibond panelen bieden wij nog veel meer producten voor uw marketinguitingen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze doeken en banners. Ook deze zijn van de hoogste kwaliteit en beschikbaar in diverse soorten en maten. Ook voor de meest opvallende vlaggen ben je bij ons aan het juiste adres. Laat jouw bedrijfspand extra opvallen met een van de vlaggen die wij aanbieden!

Het aanbod

Wanneer je een keuze hebt gemaakt welke dibond bedrukking geschikt is voor jou kun je deze gaan bestellen. Hiervoor kun je eenvoudig een account aanmaken of bestel deze telefonisch. Via de telefoon kunnen wij jou ook voorzien van een persoonlijk advies als je er nog niet helemaal uit bent. Uiteraard geldt dit niet alleen voor onze dibond panelen. Wij bieden namelijk ook de hoogste kwaliteit decotex  aan op onze website. Je kunt dus bij ons terecht voor al jouw marketinguitingen. Dankzij ruim 30 jaar ervaring zijn wij een zeer ervaren leverancier van al jouw dibond producten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Heeft u nog vragen over dibond bedrukken of een van onze andere producten of diensten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)40 2545228 of het contactformulier op de website.

X