Visual Easy up tent wand

Is jouw klant op zoek naar een zijwand voor een Easy up tent? Bestel deze dan gemakkelijk via deze pagina.

De zijwanden worden geproduceerd van Tentex. Dit is hetzelfde materiaal als wat voor de daken wordt gebruikt. Hierdoor zal er dus geen kleurverschil optreden tussen het dak en de zijwanden. Tentex wordt geprint met sublimatie inkten, waardoor de zijwanden zonder problemen te vouwen zijn.

De zijwanden worden afgewerkt met sluitingen voorzien van klittenband. Hierdoor kan de wand strak bevestigd worden rondom het frame en maken deze wanden de tent van jouw klant echt af.

De zijwanden zijn leverbaar in drie standaard formaten. Deze formaten passen bij de drie beschikbare tent formaten.

Zelf Visual Easy up tent wand samenstellen

Productinformatie

 Zijn de zijwanden waterdicht?

Zowel de zijwanden als de daken van onze tenten worden geproduceerd van Tentex. Dit materiaal is waterdicht waardoor onze tenten zonder probleem in de regen en slecht weer gebruikt kunnen worden.

Kunnen de zijwanden dubbelzijdig geprint worden?

De zijwanden kunnen helaas niet dubbelzijdig geprint worden. Tentex is geen blockout materiaal, waardoor die materiaal iets of wat kan doorschijnen. Een dubbelzijdige print zou dan ook geen mooi resultaat geven. Het is natuurlijk wel mogelijk om 2 zijwanden op te hangen aan één wand. Dan is er ook minimale kans op doorschijnen, terwijl de print aan twee kanten zichtbaar is.

Aan welke specificaties moet de opmaak van mijn bestand voldoen?

Gebruik voor de opmaak van jouw bestanden altijd onze templates. Zo ook voor de zijwanden. Hierin komen de formaten en veiligheidsmarges terug, waardoor jij altijd voor een perfect eindresultaat kan gaan.