Popup wand sillicone

Een goede indruk achterlaten op een kort evenement of een beurs? Kies dan voor de Popup Sillicone wanden. 

Deze wanden zijn leverbaar in een rechte variant, in diverse formaten.

De Popup Sillicone is voorzien van een Eco Display peesdoek, waardoor het doek wat strakker gemonteerd zit dan bijvoorbeeld de Popup textiel waar het doek met klittenband gemonteerd is. 

De wanden zijn binnen 3 minuten op te bouwen en af te breken. Ideaal wanneer jouw klant weinig tijd of een beperkt budget heeft.

Zelf Popup wand sillicone samenstellen

Productinformatie

Hoe is het doek bevestigd op het frame?

Het Eco Display doek is voorzien van een platte pees waarmee het doek gemakkelijk te monteren is op het frame. Je kan het doek zelfs bevestigd op het frame laten wanneer de wand wordt ingeklapt. 

Gemakkelijk transport.

De Popup Sillicone wanden worden geleverd in een handige draagtas. Hierdoor is transport een gemakkelijk en is de wand ook nog beschadigd tegen schades. 

Ben creatief! Gebruik de kopse kanten.

Laat jouw ontwerp doorlopen op de zijdes van de wand. Plaats hier bijvoorbeeld logo’s of laat jouw design doorlopen voor een nog mooier resultaat. 

Doek vies? Jouw doek kan in de wasmachine!

Heeft jouw klant vlekken in zijn doek? Geen probleem! Doordat de visual een gesublimeerd textieldoek is, kan de klant het doek zonder problemen wassen in de wasmachine. Dit wel met zo min mogelijk wasmiddel en op een lage temperatuur.