Rollup BudgetRollup Budget

Rollup Budget

Al jarenlang een bekende op beurzen en evenementen. Met een rollbanner heeft jouw klant een compact en degelijk communicatiemiddel in huis. 

De rollbanners zijn leverbaar in meerdere varianten en formaten waardoor we altijd een oplossing naar wens in huis hebben. 

Op zoek naar een rollbanner met verwisselbare visual? Kies dan voor de Rollup Executive of Deluxe. Deze zijn voorzien van kliklijst, waardoor de visual gemakkelijk te wisselen is. 

Zelf Rollup Budget samenstellen

Productinformatie

Stay flat of Frontlit?

Frontlit is het basis materiaal wat in de rollbanners wordt toegepast. Het materiaal heeft een strakke print, maar is niet blockout en de randen kunnen op termijn iets omkrullen.

Is dat niet wenselijk? Kies dan voor de print op Stay Flat. Dit materiaal is blockout en zoals de naam al verklapt; de randen krullen niet om. 

Inclusief draagtas.

Alle Rollbanners worden geleverd inclusief handige draagtas met rits. Hierdoor kan jouw klant de rollbanner gemakkelijk vervoeren zonder beschadigingen. 

Nieuw design? Bestel een losse visual.

In theorie is het mogelijk om voor ieder type een losse visual te bestellen. De meeste rollbanners hebben een plakstrip aan de onderzijde van de print. Dat maakt wisselen wat lastiger. Wil jouw klant de print regelmatig wisselen? Kies dan voor de Rollup Executive of Deluxe.