Blanco doeken


In alle soorten en maten

Blanco doeken

Eindeloos veel mogelijkheden met blanco doeken!

De mogelijkheden van doeken & banners zijn eindeloos, zo ook van blanco-doeken. Bij Piet Hoevenaars Sign Industries ben je aan het juiste adres voor kwaliteitsspandoeken die verkrijgbaar zijn in elk gewenst formaat. Wil je een doek van PVC of van textiel: wij maken alleen gebruik van de beste materialen. Deze kunnen wij vervolgens voorzien van een full colour print met behulp van onze moderne printers. De doeken die wij aanbieden kunnen wij natuurlijk ook leveren zonder bedrukking. Ook voor doeken zonder bedrukking kan je bij Piet Hoevenaars Sign Industries terecht.

Piet Hoevenaars Sign Industries heeft een divers aanbod aan blanco-doeken

Of je nu blanco-doeken wilt gebruiken voor binnen of buitengebruik, bijna alle materialen die je bij Piet Hoevenaars Sign Industries kunt bestellen zijn brandwerend gecertificeerd, waardoor deze blanco-doeken ook indoor te gebruiken zijn op bijvoorbeeld beurzen. De blanco-doeken die je bij ons besteld, kunnen wij voorzien van verschillende soorten confectie. Bij ons kan je onder andere terecht voor:

  • Spandoeken met Ringen;
  • Doeken met platte pees;
  • Doeken met tunnels;
  • Doeken met klittenband;
  • Natuurlijk hebben wij ook onbewerkte doeken op rol/schoongesneden;

Om ervoor te zorgen dat jouw blanco-doeken veilig opgehangen kunnen worden, leveren wij ook frames aan waarin je jouw spandoeken kunt bevestigen met elastieken. Gebruik geen tie-wraps bij het bevestigen van jouw blanco-doeken! Deze kunnen ervoor zorgen dat de ringen of tunnels uit jouw doek kunnen scheuren. Heb je toch nog vragen over de toepasbaarheid en de efficiëntie van blanco-doeken? Neem dan contact op met onze klantenservice. De blanco-doeken die je bij Piet Hoevenaars Sign Industries besteld, kunnen nauwkeurig voor jou op maat gesneden worden. Geen enkele afmeting is te groot voor onze productiecapaciteit. De rollen die wij gebruiken hebben een maximale breedte van 5 meter. Bij grotere formaten zal er dus een naad zichtbaar zijn.

Bestel gemakkelijk en snel jouw blanco-doeken bij Piethoevenaars.nl

Blanco-doeken bestel je gemakkelijk en snel online via de webshop van Piet Hoevenaars Sign Industries. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment aan digitale printmedia en dat voor de scherpste prijs. Bestel snel jouw blanco-doeken bij Piet Hoevenaars Sign Industries.

X