Toebehoren Confectie

Voor jouw doeken & banners!

Op het moment dat je een spandoek aanschaft, is het van groot belang dat je ook goed nadenkt over de aan te schaffen toebehoren-confectie. Zonder een simpele haak kun je jouw spandoek nooit veilig in een banner frame ophangen. Ook zijn elastieken erg belangrijk bij het bevestigen van jouw spandoek. Je wilt natuurlijk niet dat jouw spandoek uitscheurt doordat deze te strak in jouw frame is bevestigd en uitscheurt door een flinke windvlaag. Het juiste toebehoren-confectie materiaal voor jouw spandoek is daarom erg belangrijk.

Piet Hoevenaars Sign Industries voor al jouw toebehoren-confectie!

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries ben je aan het juiste adres voor toebehoren-confectie voor jouw doeken & banners. Wij leveren alle producten zodat je jouw spandoek veilig op kunt hangen aan jouw gevel of in een banner frame.

Zo kan je bij ons verschillende toebehoren-confectie vinden. Denk dan aan behanglijm, een kederprofiel, Velco klittenband, koorden, haken, buizen en stokken. Wij zorgen ervoor dat je jouw spandoek op de juiste manier op kunt hangen, zodat jouw spandoek goed in het zicht komt te hangen en jij optimaal van jouw investering kunt profiteren.

Voor elke gewenste locatie en situatie hebben wij wel de juiste toebehoren-confectie. Krijgt jouw doek bijvoorbeeld te maken met harde windvlagen? Dan zorgen onze elastische koorden ervoor dat jouw doeken & banners niet uit zullen scheuren. Of wil je jouw spandoeken stevig ophangen in een frame, bijvoorbeeld tegen uw gevel? Alles is mogelijk.

Bestel jouw toebehoren-confectie gemakkelijk online

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries bestel je jouw toebehoren-confectie gemakkelijk online. Zorg ervoor dat je jouw spandoek veilig op kunt hangen in een banner frame met onze toebehoren-confectie. Heb je vragen over onze producten? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bestel jouw printmedia en toebehoren-confectie gemakkelijk bij Piet Hoevenaars Sign Industries!

Doeken laten bedrukken? Ook dat kan bij ons!

Ben je op zoek naar een adres waar je doeken kan laten bedrukken? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Zo kunnen wij trespa panelen bedrukken, meshdoek bedrukken, zeildoek bedrukken en werfdoek bedrukken. Bekijk onze website en zie de mogelijkheden!

X