Dranghekdoeken

Dranghekdoeken

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries vind je dranghekdoeken van marktleidende kwaliteit. Of de doeken nu enkelzijdig of dubbelzijdig zichtbaar moeten zijn, in grijstinten of full colour bedrukt, met onze dranghekdoeken breng je iedere boodschap over. Volledig op maat gemaakt. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Onze dranghekdoeken worden gebruikt voor verschillende functies. Waaronder het opleuken van routes bij onder andere wielerwedstrijden en marathons. Ook op festivals, bouwterreinen, evenementen en bij verkeerssituaties heb je onze dranghekdoeken ongetwijfeld zien hangen. Waar je jaren geleden kale hekken of veel sombere doeken zag hangen, zien ondernemers dit nu als een kans om het bedrijf, dienst of een product onder de aandacht te brengen bij eenieder die er langs komt. Het dranghekdoek is een ideaal platform om je boodschap over te brengen. Organiseer je een evenement waarbij dranghekken worden gebruikt? Voor potentiële sponsoren van het evenement zijn dranghekdoeken natuurlijk ook een ideale plek voor promotie.

Enkel of dubbelzijdig dranghekdoek?

De beste manier om bij een dranghekdoek beide zijden goed te tonen is door een hoes te gebruiken in plaats van dubbelzijdige bedrukking. De hoes is enkelzijdig bedrukt en schuift over het dranghek. Zo is de print aan beide zijden optimaal zichtbaar en wordt deze niet door spijlen aan het zicht onttrokken. Doordat minder elastieken of tie-wraps gebruikt hoeven te worden bij een dubbelzijdig dranghekdoek, heeft dit een zeer hoogwaardige uitstraling.

Dranghekdoeken in ons assortiment

DranghekdoekDranghekdoek dubbel

Voordelen van een dranghekdoek van Piet Hoevenaars Sign Industries

  • Eenvoudig te monteren aan een hek
  • Mogelijkheid tot het laten drukken van zowel een enkelzijdig als dubbelzijdig dranghekdoek
  • Meer dan 30 jaar ervaring in digitaal printwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Altijd persoonlijk advies
  • Ruim assortiment
  • Grootste productiecapacitieit van de Benelux
  • Altijd scherp geprijsd

Online dranghekdoek bestellen

Het dranghekdoek is zeer eenvoudig online te bestellen. Via onze configurator heb je binnen de kortste keren een keuze gemaakt in materiaal, enkel- of dubbelzijdig, afmeting en afwerking. Daarnaast bieden we verschillende opties voor de bevestiging van het dranghekdoek. Onze configurator is zo ingericht dat er nooit iets vergeten wordt, en het doek compleet geleverd wordt. Maak snel een account aan en probeer het zelf! In onze online editor kun je zelf aan de slag met een reeds gemaakt ontwerp. Een voorvertoning van het dranghekdoek is hierin zichtbaar. Zo zie je precies hoe het doek eruit komt te zien. Ben je naast dranghekdoeken nog op zoek naar andere manieren om jouw evenement meer sfeer mee te geven? Wij zijn ook leverancier van onder andere displays, posters, airtex en vlaggen. Zo val je gelijk goed op tijdens een evenement! Toch nog twijfels? Neem dan contact op, met ruim 30 jaar ervaring komen we altijd met passend advies zodat je binnen de kortste keren het juiste dranghekdoek in huis hebt.

X