Dropflag

Dropflag

Kom je wel eens op een buitenevenement, of organiseer je zelf wel eens buitenevenementen? Dan zie je daar vaak grote vlaggen staan waarmee verschillende organisaties en producten gepromoot worden. Een dropflag is een vlag die vaak bij buitenevenementen gebruikt wordt. Een dropflag hangt altijd strak, waardoor deze goedkope vlaggen goed opvallen bij de voorbijgangers. Een dropflag heeft, zoals de naam al aangeeft, de vorm van een druppel. De vlag heeft een ronde top en een schuine zijkant.

Piet Hoevenaars maakt dropflags van Vlag en Polymesh. Beide materialen worden bedrukt met de doordruktechniek, wat inhoudt dat de bedrukking aan de achterkant in spiegelbeeld te zien is. Zo maak je nog betere reclame voor jouw winkel of buitenevenement bij alle mensen die voorbij lopen! Zowel Vlag als Polymesh dropflags gaan lang mee omdat ze niet rafelen en worden geleverd zonder omzoming. Daarnaast zijn de materialen brandwerend en kreukvrij. Polymesh gaat langer mee dan Vlag en scheurt niet.

Wil je meer informatie over een bedrukte dropflag, of wil je er een bestellen? Neem dan snel contact met ons op of vul het aanvraagformulier voor een account in, wij geven je graag persoonlijk advies! Al vele klanten en wederverkopers hebben wij geholpen met het laten drukken van hun vlaggen.

Beachflag Napoli

Verschillende maten vlaggen

De vlaggen zijn ieder verkrijgbaar in verschillende maten. In de tabel hieronder staan de verschillende modellen en maten weergegeven.

Type Napoli

  • Napoli 200: Een vlagmaat van 204 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 280 cm.
  • Napoli 300: Een vlagmaat van 309 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 390 cm.
  • Napoli 400: Een vlagmaat van 414 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 500 cm.

Dropflag gebruiken

Een bedrukte dropflag kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zoals eerder genoemd, worden deze vlaggen vaak gebruikt om reclame te maken bij buitenevenementen. Daarnaast kan een dropflag ook goed gebruikt worden bij beurzen en sportevenementen, maar ook zeker bij jouw winkel of bedrijfspand. Met een dropflag creëer je bij elke gelegenheid een speciale sfeer. Een naar jouw wens ontworpen en bedrukte dropflag is heel eenvoudig te gebruiken. Wanneer je hem nodig hebt, zet je de vlag heel eenvoudig in zijn houder en plaats je hem gemakkelijk op de ideale plaats. Heb je de vlag niet meer nodig? Dan haal je hem snel uit elkaar en is de vlag makkelijk op te bergen.

Het is dus ook mogelijk om verschillende vlaggen te gebruiken op dezelfde voet! Bij Piet Hoevenaars Sign Industries kun je jouw dropflag helemaal naar wens laten bedrukken! Wanneer je een vlag bij Piet Hoevenaars Sign Industries bestelt, geven wij je altijd graag persoonlijk advies en zorgen wij ervoor dat je een vlag ontwerpt die perfect bij jouw bedrijf past. Kijk ook eens verder online bij onze gevelvlaggen!

Een dropflag gaat vaak een lange tijd mee. Als je de vlag vooral buiten hebt staan, is het wel belangrijk dat je goed let op de windkracht. De vlaggen zijn goed bestand tegen windvlagen tot windkracht 6, maar wanneer het harder waait is het heel verstandig om de dropflag binnen te halen, voordat deze kapot gaat. Om een goedkope dropflag te laten bedrukken van de hoogste kwaliteit ga je naar Piet Hoevenaars Sign Industries!

Over Piet Hoevenaars Sign Industries

Zoals hierboven genoemd kan je bij Piet Hoevenaars Sign Industries heel eenvoudig de perfecte dropflag laten bedrukken en online bestellen. Maar naast leverancier van dropflags is Piet Hoevenaars Sign Industries ook leverancier van vele andere soorten vlaggen. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment printmedia en hebben daarnaast ook de grootste productiecapaciteit van de Benelux. In ons assortiment kun je veel verschillende artikelen vinden en laten drukken.

Zo zijn wij onder andere nog leverancier van een ruim assortiment aan vlaggen, banners, displays, posters, Airtex, frames en nog veel meer producten. Doordat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben in de verkoop aan resellers weten wij wat hun wens zijn. Alle producten uit ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit, terwijl wij ze voor de beste prijs aanbieden! Wil jij een nieuwe dropflag op maat bestellen en printen, of wil je eerst kijken wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf of evenement?

Vraag een account aan, vul de offerteaanvraag in of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en bestel heel eenvoudig de gevelvlag of dropflag die perfect bij jouw evenement past!

X