Klopframe

Is jouw klant op zoek naar een strak frame voor op de gevel of een andere outdoor toepassing? Overweeg dan het Klopframe een.

Dit frame is, in tegenstelling tot een gevelframe, een strak geheel waarbij geen ringen, elastieken of buizen zichtbaar zijn.

Het klopframe is leverbaar in ieder gewenst formaat en bestaat uit een aluminium profiel en een witte of zwarte klopstrip. 

Zelf Klopframe samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Hoe wordt het klopframe gemonteerd?
Het aluminium profiel wordt tegen een vlakke ondergrond gemonteerd, waarna het frontlit doek in het profiel wordt geklopt met de strip.

Hierdoor spant het doek zichzelf op. Later snij jij het overtollige materiaal weg, waarmee je een strak afgewerkt resultaat produceert. 

Kan ik een Klopframe op iedere ondergrond monteren?
Dat is helaas niet mogelijk. Het klopframe kan enkel op vlakke ondergronden gemonteerd worden. Doe je dat niet, dan bestaat de kans dat tijdens het inkloppen van het doek het profiel beschadigd of zelfs buigt. Pas daar dus mee op.

Kan ik mijn doek wisselen?
Het wisselen van een Frontlit doek in een klopframe is enorm gemakkelijk en snel te doen. 

De klopstrips worden handmatig verwijderd waardoor het doek los komt. Daarna kan jij een nieuw doek plaatsen en gebruik je de bestaande strips om het doek te monteren.

Is het enorm koud? Neem dan altijd een aantal reserve strips mee. Door de kou zou het kunnen dat een streep afbreekt tijdens het verwijderen.