Frontlit 510 gr/m2 B1Frontlit 510 gr/m2 B1Frontlit 510 gr/m2 B1

Productinformatie

Van Frontlit worden de meeste spandoeken gemaakt. Fronllit is ook wel bekend als Bisonyl. Frontlit is brandwerend en geschikt om te gebruiken voor spandoeken, banners, bouwhekbanners, geveldoeken, backdrops en nog veel meer. Voor grote doeken maken we verschillende delen aan elkaar, op deze manier kunnen we elk formaat leveren. Als je een doek wilt hangen op plekken waar een grote windbelasting is, kun je het beste kiezen voor Mesh. Als je een doek aan twee zijden geprint wilt hebben, kun je kiezen voor Bannerdoek Opaak Lichtdicht.

Specificaties

Prijs per: m2
Gewicht: 510 gr/m2
Gebruikte inkt: UV inkt
Kleurechtheid: onze UV-inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 8 (de hoogste score) op de internationale Blue Wool Scale. De UV- en Solvent inkten die wij gebruiken hebben een duurzaamheid van ca. 2 jaar bij buitengebruik.
Uitstraling: zijdeglans
Geschikt voor binnen/buiten: Geschikt voor buiten
Brandcertificaat: B1 brandcertificaat
Ook wel bekend als: bisonyl
Bedrukking zijdes: Enkelzijdig
Afwerking: klittenband, (contour)snijden, omzomen, ringen, tunnels
Toepassing: doek met klittenband, doek met keder, spandoek met ringen, doek met tunnels, doek op rol/schoonsnijden, doek met vrije confectie, doek met stormfix ringen, bouwhekdoek, backdrop, dranghekdoek, rollup, stoepbord
Materiaalsoort: PVC
Brandcertificering: Ja
Minimal quantity: 1.000000

Frontlit 510 gr/m2 B1

Frontlit 510 gr/m2 B1Frontlit 510 gr/m2 B1Frontlit 510 gr/m2 B1
Ons meest gebruikte spandoekmateriaal: supervoordelig