Gevelvlag

Gevelvlag

Heb je een leuke winkel, maar valt de winkel nog niet op bij de passerende consumenten?

Dan is een gevelvlag een goede manier om de aandacht te trekken. Een gevelvlag is een vlag die schuin omhoog in de houder staat. Doordat de vlaggenstok schuin staat, valt de vlag zelf altijd mooi naar beneden waardoor hij goed opvalt. Wanneer je jouw reclame meer wilt laten opvallen in een drukke winkelstraat, is een leuke gevelvlag zeker een goed begin!

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries kun je kiezen uit verschillende materialen om je ontwerp op weer te geven. De bedrukking op Vlag wordt uitsluitend gedaan met milieuvriendelijke inkt. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig resultaat, het is ook een bewuste keuze! Er zijn tevens verschillende afmetingen gevelvlag beschikbaar. Maak in de online configurator de keuze uit vier verschillende beschikbare maten. Er zijn veel verschillende samenstellingen mogelijk. Gelukkig is de configurator zo ingericht dat er aan alles wordt gedacht.

Afhankelijk van de keuze om de gevelvlag enkel- of dubbelzijdig te bedrukken zijn er verschillende materialen beschikbaar. Polymesh staat er om bekend om langer mee te gaan dan een PVC-doek. Echter is dit materiaal niet dubbelzijdig te bedrukken. De online configurator helpt je bij deze keuze. Je ziet direct wat de mogelijkheden zijn, probeer het snel zelf!

Soorten gevelvlaggen

Naast de gevelvlag zijn er vergelijkbare producten die het pand of de gevel van fraaie uitingen te voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gevelbanier of een baniervlag. De laatstgenoemde is een vrijstaande mogelijkheid en hoeft niet aan de gevel bevestigd te worden. Afhankelijk van de beschikbare ruimte bieden we bij Piet Hoevenaars Sign Industries voor iedere situatie een passende oplossing. 

GevelvlagGevelGevel2

De mooiste gevelvlaggen van hoge kwaliteit

Voor vlaggen van de hoogste kwaliteit ga je naar Piet Hoevenaars Sign Industries. Met meer dan 30 jaar ervaring in digitaal printwerk, zorgen wij ervoor dat jouw gevelvlag altijd perfect bedrukt is en goed bij de stijl van jouw winkel past. Ondanks dat al onze producten de hoogste kwaliteit hebben en uitvoerig gecontroleerd worden, zijn onze producten heel scherp geprijsd. Wanneer je een nieuwe gevelvlag bestelt, houd er dan rekening mee of een mast en of een uithouder benodigd zijn. Heb je deze zelf niet beschikbaar, bestel ze dan direct mee. De grootste voordelen die de gevelvlaggen van Piet Hoevenaars met zich meebrengen zijn:

  • Meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van digitaal printwerk
  • Goedkope gevelvlaggen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Meerdere materialen verkrijgbaar
  • Keuze uit verschillende formaten

Hoewel kwaliteit bij Piet Hoevenaars Sign Industries hoog in het vaandel staat, kan de gevelvlag beschadigd raken bij zwaar weer en storm. Hiervoor kunnen wij dan ook geen garantie afgeven. Bij hevige windhozen raden wij dan ook aan om de gevelvlag binnen te halen om beschadiging te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen, en zo heb je langer plezier van deze prachtige gevelvlaggen.

Stel nu je eigen gevelvlaggen samen in onze online configurator. Doorloop de stappen en binnen een paar minuten heb je de vlag precies zoals jij dit wil. Bij vragen staan wij natuurlijk voor je klaar met passend advies. Bestel vandaag nog, en je hebt de gevelvlaggen van topkwaliteit binnen de kortste keren in huis!

Het ruime assortiment van Piet Hoevenaars

Zoals hierboven al genoemd kun je bij Piet Hoevenaars Sign Industries terecht voor een op maat gemaakte goedkope gevelvlag. Naast deze vlag kan je bij Piet Hoevenaars Sign Industries terecht voor het meest uitgebreide assortiment printmedia. In ons assortiment vind je alles dat je nodig hebt om jouw bedrijf goed te kunnen promoten. Bij Piet Hoevenaars Sign Industries bestel je online verschillende soorten maatwerk doekenvlaggenposters en nog veel meer tegen de beste prijzen! Zo betaal je nooit te veel voor goed geprinte media. Kijk ook eens online voor onze airtex wandbekleding. Door lange samenwerkingen als leverancier aan wederverkopers bent u bij ons aan het juiste adres! Heb je nog vragen over een van onze producten? Of wil je advies over wat het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! 

X