Productinformatie

Hard PVC Folie is door ons te voorzien van een full colour print, en gemakkelijk te verwerken. Het is geschikt voor levensmiddelengebruik als bijvoorbeeld doos door de sterke eigenschappen. Boren, snijden, beletteren, verlijmen op andere materialen is allemaal mogelijk. Als je kiest voor contourgesneden, beoordelen we je bestand voordat we gaan printen, om zo een optimaal resultaat te waarborgen. We kunnen Hard PVC Folie printen tot een maximale afmeting van 1,00 x 1,40 meter. Als je een groter formaat wilt, zullen we dit opdelen in meerdere stukken. Het is verkrijgbaar in 0,3 mm dikte.

Specificaties

Prijs per: m2
Gebruikte inkt: UV inkt
Kleurechtheid: onze UV-inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 8 (de hoogste score) op de internationale Blue Wool Scale. De UV- en Solvent inkten die wij gebruiken hebben een duurzaamheid van ca. 2 jaar bij buitengebruik.
Uitstraling: mat
Geschikt voor binnen/buiten: Geschikt voor binnen
Dubbelzijdig te bedrukken: Ja
Dikte: 0,3 mm
Brandcertificaat: DIN 4102 brandcertificaat
Materiaalsoort: Panelen
Brandcertificering: Ja
Minimal quantity: 1.000000

Hard PVC Folie 0,3 mm

Hard PVC folie is een 0.3 mm dik paneel wat zowel enkelzijdig als dubbelzijdig geprint kan worden. Door de samenstelling is het materiaal scheurvast. Het materiaal kan zowel schoongesnden als contour gesneden worden. Het materiaal is inzetbaar binnen de retail. Maar ook als veiligheidslabel of watervaste poster.