Hekwerkdoek Bestellen

Hekwerkdoeken bedrukken

Een hekwerkdoek is een doek dat aan een hek of aan dranghek wordt bevestigd. Er zijn verschillende redenen om gebruik te maken van een hekwerkdoek. Deze doeken worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, zodat niet iedereen zomaar naar binnen kan kijken. Ook worden deze doeken vaak gebruikt om reclame te maken voor een klant of sponsor, bijvoorbeeld bij een festival. Omdat alle doeken uit het assortiment op maat gemaakt en bedrukt worden, maak je altijd gebruik van een hekwerkdoek dat perfect past. Je hoeft je dus je geen zorgen te maken dat het doek te groot of juist te klein is. Het is heel eenvoudig om een hekwerkdoek online te bestellen met onze productconfigurator. Door de doeken te laten bedrukken kan je heel eenvoudig reclame maken voor jouw eigen bedrijf. Wil je meer informatie over een bedrukt hekwerkdoek? Neem dan gerust contact met ons op of vul de offerte aanvraag online in!

Soorten hekwerkdoeken

Zie hieronder de hekwerkdoeken waar wij leverancier van zijn:

bouwhekdoekDranghekdoek

                                Steigerdoek

Een hekwerkdoek van hoge kwaliteit

Een hekwerkdoek kan op verschillende manieren worden ingezet. Er zijn dan ook verschillende materialen waarvan een hekwerkdoek kan worden gefabriceerd. Dit is deels afhankelijk van waarvoor het gebruikt wordt. Op de materialen en toepassingen komen we hieronder nog terug. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel ongeacht de toepassing. Een hekwerkdoek van Piet Hoevenaars Sign Industries heeft altijd een hoogwaardige uitstraling en is met de best mogelijke zorg en toewijding gefabriceerd. Alleen het beste hekwerkdoek is voor ons goed genoeg, omdat wij weten dat dit voor onze klanten ook zo geldt.

Materialen hekwerkdoeken

Onze hekwerkdoeken worden van verschillende materialen gemaakt. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen waardoor het hekwerkdoek een bepaalde kwaliteit met zich meebrengt. Deze kunt u hieronder vinden:

  • Frontlit (ook wel Bisonyl genoemd): Dit materiaal is brandwerend waardoor het buiten én binnen gebruikt kan worden. Het weegt 510 gram per m2 en is mogelijk om in elk formaat te printen. Tot een breedte van 5 meter is dit zelfs naadloos voor een prachtig resultaat.

  • Mesh: Dit materiaal is tevens brandwerend. Het weegt 310 gram per m2 en is ideaal te gebruiken op plaatsen met een hoge windbelasting. Met uw bedrukking wordt het speciaal voor u op maat gemaakt.

Hekwerkdoek van hoge kwaliteit op maat gemaakt

Een hekwerkdoek is een doek dat goed opvalt. Het is dan ook een handige manier om jouw eigen bedrijf te promoten wanneer je ergens aan het werk bent. Het is belangrijk dat de doeken een hoge kwaliteit hebben, zodat je voor een lange tijd kan genieten van deze maatwerk hekwerkdoeken. Alle doeken die wij aanbieden hebben de beste prijs. Zo hoef je nooit meer teveel te betalen voor een kwaliteitsdoek! Wil je een hekwerkdoek op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of probeer het zelf samen te stellen in de productconfigurator! Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in digitaal printwerk, en geven je graag persoonlijk advies over jouw eigen doek!

Hekwerkdoeken bij Piet Hoevenaars

Bij Piet Hoevenaars kan je terecht voor echt maatwerk. Door jarenlang uitsluitend samen te werken met wederverkopers hebben wij enorm veel ervaring opgedaan als leverancier. Alle aangeleverde ontwerpen worden overlegd met de klant, zodat je altijd een uniek doek hebt, en niet te vergeten het beste resultaat! Op Piethoevenaars.nl vind je het meest uitgebreide assortiment printmedia! Van verschillende doeken & banners en vlaggen tot posters en Airtex wandbekleding, je vindt het allemaal bij Piet Hoevenaars. Met de grootste productiecapaciteit van de Benelux kunnen wij altijd de perfecte doeken voor jou ontwerpen en laten drukken! Heb je nog een vraag over een hekwerkdoek, of over een ander product uit ons assortiment? Stel je vraag dan gerust aan ons. Wij helpen je graag met de zoektocht naar het perfecte hekwerkdoek.

X