Productinformatie

Polypropyleen Honingraat plaat is een lichtgewicht plaatmateriaal, geschikt voor tijdelijke toepassingen. Het kan indoor en outdoor gebruikt worden, en is verkrijgbaar in een dikte van 3 mm. Wij kunnen Honingraat plaat rechtstreeks printen, enkel- of dubbelzijdig. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk: we kunnen je paneel schoonsnijden, contoursnijden en/of voorzien van boorgaten. Als je een andere afwerking wilt, kun je contact met ons opnemen. Kies je voor contourgesneden, beoordelen we je bestand voordat we gaan printen, om zo een optimaal resultaat te halen. We kunnen Honingraat plaat printen tot een maximale afmeting van 1,20 x 1,60 meter. Als je een groter paneel wilt, zullen we dit opdelen in meerdere stukken.

Specificaties

Prijs per: m2
Gebruikte inkt: UV inkt
Kleurechtheid: onze UV-inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 8 (de hoogste score) op de internationale Blue Wool Scale. De UV- en Solvent inkten die wij gebruiken hebben een duurzaamheid van ca. 2 jaar bij buitengebruik.
Geschikt voor binnen/buiten: Geschikt voor buiten, Geschikt voor binnen
Dubbelzijdig te bedrukken: Ja
Dikte: 3 mm
Brandcertificaat: B1 brandcertificaat
Materiaalsoort: Panelen
Brandcertificering: Ja
Minimal quantity: 1.000000

Honingraat 3 mm

Honingraat 3 mm is een PVC vrij lichtgewicht plaatmateriaal. De kern is voorzien van een honingraatstructuur waardoor het ondanks het lichte gewicht toch een sterk materiaal is. Honingraat kan zowel indoor als outdoor toegepast worden. Het materiaal kan schoongesneden en contour gesneden worden. Doordat dit materiaal geen PVC bevat, is het een mooi alternatief voor bijvoorbeeld PVC Schuimplaat.