Verrijdbaar textielframe

Is jouw klant op zoek naar een textielframe wat gemakkelijk te verplaatsen is? Maak dan gebruik van onze verrijdbare textielframes.

 

De verrijdbare textielframes zijn leverbaar in drie standaard kleuren: zilver, zwart en wit. Voor de verrijdbare textielframes wordt gebruik gemaakt van een 44 mm of 80 mm profiel. Deze frames zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig van doek te voorzien.

 

De voeten van deze frames worden voorzien van gelagerde zwenkwielen met een hoogte van 5 cm.

 

Indien jouw klant de textielframes met elkaar wil koppelen, is het mogelijk om extra koppelstukken te bestellen. Daarmee kan jou klant te frames met elkaar verbinden.

Zelf Verrijdbaar textielframe samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Hoeveel voeten dien ik te bestellen?

Het minimum aantal voeten per frame is twee. Daarnaast raden we aan om per 250 cm een extra voet toe te voegen aan het frame. Dat gaat doorbuigen tegen en zorgt voor een stabiele constructie.

 

Welk materiaal gebruik ik in mijn verrijdbaar textielframe?

We raden aan om te werken met de Eco display 210 gr/m2 of Blakback textiel. Beide doeksoorten hebben een matte uitstraling en zijn voorzien van een scherpe print. 

Mag het doek absoluut geen licht doorlaten? Maak dan gebruik van het Blackback textiel. Door de zwarte coating op de achterzijde, zal dit materiaal niet doorschijnen.