Productinformatie

(Polyprop) Kanaalplaat is een lichtgewicht plaatmateriaal. Het is geschikt voor tijdelijke toepassingen. Het materiaal is te verkrijgen in 3,5 mm dikte, en kan zowel in- als outdoor gebruikt worden. Wij kunnen Kanaalplaat enkel- of dubbelzijdige voorzien van een rechtstreekse print. We kunnen je paneel schoonsnijden, contoursnijden en voorzien van boorgaten. Wil je een andere afwerking, neem dan contact met ons op. Als je kiest voor contourgesneden, beoordelen we je bestand voordat we gaan printen, om zo een optimaal resultaat te waarborgen. We kunnen Kanaalplaat printen tot een maximale afmeting van 1,50 x 3 meter. Als je een groter paneel wilt, zullen we dit opdelen in meerdere stukken.

Specificaties

Prijs per: m2
Gebruikte inkt: UV inkt
Kleurechtheid: onze UV-inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 8 (de hoogste score) op de internationale Blue Wool Scale. De UV- en Solvent inkten die wij gebruiken hebben een duurzaamheid van ca. 2 jaar bij buitengebruik.
Geschikt voor binnen/buiten: Geschikt voor buiten, Geschikt voor binnen
Dubbelzijdig te bedrukken: Ja
Dikte: 3,5 mm
Brandcertificaat: B1 brandcertificaat
Materiaalsoort: Panelen
Brandcertificering: Ja
Minimal quantity: 1.000000

Kanaalplaat 3,5 mm

(Polyprop) Kanaalplaat is een lichtgewicht plaatmateriaal. Het is geschikt voor tijdelijke toepassingen. Dit zowel indoor als outdoor. Het materiaal is te verkrijgen in 3,5 mm en 8 mm dikte. Kanaalplaat kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig geprint worden.