Kioskvlag

Kioskvlag

Bij veel winkels wordt gebruikgemaakt van een gevelvlag. Een gevelvlag, ook wel kioskvlag is een vlag die in een normale vlaggenhouder geplaatst kan worden en die schuin hangt. Doordat een kioskvlag schuin hangt, is het altijd goed zichtbaar in een straat. Hierdoor is deze vlag dé ideale manier om reclame te maken in de straat!

De kioskvlaggen van Piet Hoevenaars Sign Industries worden met hoge kwaliteit inkt geprint en zijn beschikbaar in diverse standaardmaten. Wil je een nieuwe kioskvlag laten bedrukken en online bestellen? Vergeet dan niet om er ook een stok, en eventueel een houder bij te bestellen. Voor meer informatie kan je een account aanvragen, contact met ons opnemen of onze website bekijken. Wij hebben jarenlange ervaring als leverancier van wederverkopers.

gevelvlag

Hoge kwaliteit Kioskvlaggen

Wanneer je een aantal nieuwe kioskvlaggen wilt laten bedrukken, ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries zeker aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in digitaal printwerk, en dat laat zich zien in de vlaggen. De vlaggen in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en zijn daarnaast zeer scherp geprijsd. Wanneer je kioskvlag wilt bestellen bij Piet Hoevenaars Sign Industries, heb je de keuze uit verschillende materiaalsoorten.

Je kan kiezen de kioskvlag te laten drukken op het standaardmateriaal Vlag, maar daarnaast kan je ook kiezen voor Polymesh. Polymesh gaat doorgaans langer mee dan Vlag en is lichter. Voor beide materialen geldt dat ze bedrukt worden met de doordruktechniek. Dit houdt in dat de bedrukking aan de achterzijde in spiegelbeeld te zien is. Heb je interesse in bedrukte kioskvlaggen en wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op, wij geven je graag persoonlijk advies. Wanneer u wilt kunt altijd de online offerteaanvraag invullen.

Naast de bovengenoemde mogelijkheden, kun je ook een kioskvlag op het materiaal Bannerdoek Opaak lichtdicht laten drukken. Dit materiaal is een stuk zwaarder dan de andere 2 mogelijkheden en heeft een zwarte inlage. Doordat het bannerdoek een zwarte inlage heeft, kun je aan beide kanten een andere print plaatsen. Kijk ook eens verder op onze onze site voor bijvoorbeeld een airtex doek.

Vlag        

Vlag

Polymesh           

Polymesh

Bannerdoek Opaak Lichtdicht

Bannerdoek Opaak Lichtdicht

Ruim assortiment kioskvlaggen bij Piet Hoevenaars

Voor de mooiste kioskvlaggen die naar jouw wens bedrukt worden, ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Je kan heel eenvoudig jouw design op een vlag laten drukken. Naast kioskvlaggen is Piet Hoevenaars Sign Industries leverancier van veel meer artikelen. In ons assortiment vind je onder andere verschillende doeken & bannersvlaggen, displays, posters en nog veel meer handige artikelen waarmee je reclame kunt maken!

Zo kun je heel eenvoudig een complete sfeer ontwikkelen op jouw evenement of jouw bedrijf promoten met een mooie vlag. Al vele resellers hebben wij verblijd met onze producten. Alle producten in ons assortiment worden naar wens bedrukt en zijn van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Neem contact met ons op of vul de offerteaanvraag in voor meer informatie.

X