Airtex

Materiaal PVC-doek
Gewicht 330 gr/m2
Maximale breedte materiaal 500 cm
Maximale printbreedte 496 cm
Gebruikte inkt UV inkt
Kleurechtheid Onze UV-inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 8 (de hoogste score) op de internationale Blue Wool Scale. De UV inkten die wij gebruiken hebben een duurzaamheid van ca. 2 jaar bij buitengebruik.
Blockout  
Uitstraling Mat met een textielstructuur
Brandwerend B1 en M2 certificering
Gebruik Indoor
Algemene Informatie Airtex: als je op zoek bent naar een behang wat naadloos en eenvoudig aan te brengen is, hoef je niet verder te zoeken. Mooie prints, scheur- en krasvast, waterafstotend, brandwerend en het kreukt niet. Airtex is met zijn strakke en matte textiel-/canvasuitstraling de ideale wandbekleding. We kunnen het tot 5 x 45 meter uit één stuk printen en het kan aangebracht worden tegen vlak gestucte muren met de juiste PVC Vinyl lijm. Airtex wordt ook vaak gebruikt voor decors, beurstoepassingen, voor wanden en het kan opgespannen worden op houten frames. We kunnen Airtex leveren op afgewerkt formaat, maar ook op rol. Als je Airtex niet op een witte muur aanbrengt, kies dan voor Airtex met Grijze Backing, dan is de onderlaag niet zichtbaar.
Vragen Als je vragen hebt over dit materiaal of de toepassingen neem dan contact met ons op: wij adviseren je graag.
Bedrukking Enkelzijdige bedrukking

Airtex

Wat is Airtex?

Airtex is simpel gezegd een doorontwikkelde vorm van behang. Gemaakt van PVC is dit materiaal zeer stevig en geschikt voor buitengebruik. Let wel op dat bij het buitengebruik de inkt kan gaan verbleken door het UV licht waar het aan wordt blootgesteld. Verder is Airtex scher- en kreukvast, waterafstotend en brandwerend. Airtex kreukt ook vrijwel niet. Dit is dan ook de ideale wandbekleding. Niet alleen voor de zakelijke markt, maar bijvoorbeeld ook in een huis met ravottende kinderen kan een dergelijke wandbedekking uitkomst bieden.

Airtex toepassingen

Het is altijd aangeraden om Airtex te installeren op een strakke, witte muur. Mocht de muur waarop u de Airtex wil bevestigen niet egaal wit zijn, bestel dan de Airtex met grijze backing. Deze voorkomt dat de onderlaag ook maar enigszins zichtbaar is. Dit materiaal is geschikt voor bedrukking op grote formaten. Op één stuk kunnen wij een afbeelding printen van 5x45 meter. De mogelijkheden voor bedrukking zijn dan ook talrijk. De UV inkt zorgt op het doek voor een strakke en matte textiel uitstraling.

Bekleed uw wanden met Airtex

Het materiaal is de ideale wandbedekking in huis, als decor voor theater en beurs, of bijvoorbeeld een vergaderruimte. U kunt met Airtex veel invloed uitoefenen op de sfeer van de ruimte waar u het doek plaatst. Een ruimte om te brainstormen kunt u een heel andere sfeer geven dan de vergaderruimte. Wat ook weer anders is dan de werkvloer zelf. Bestel de doeken direct in de webshop, of neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over bepaalde toepassingen of materiaalkeuzes. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u een gepast advies geven voor elke situatie. Uw bedrijfsuitingen worden tot in de puntjes verzorgd, zodat u zich kunt richten op de belangrijke zaken zoals uw klanten.

X