Meshdoek

Meshdoek nodig?

Valt het je wel eens op wanneer je langs een bouwplaats loopt, dat grote steigers helemaal ingepakt zijn met een groot maatwerk doek? Vaak zijn deze doeken voorzien van een logo of van een afbeelding van het eindresultaat van het project. Vaak wordt bij zulke bouwsteigers gebruikgemaakt van maatwerk meshdoeken. Een meshdoek is een doek met een gaasachtige structuur. Het doek is hierdoor goed bestand tegen de wind. Wil jij een goedkoop meshdoek laten bedrukken? Vraag dan snel een account aan! Wij van Piet Hoevenaars Sign Industries hebben jarenlange ervaring in het leveren van deze meshdoeken aan wederverkopers. Jouw meshdoek wordt speciaal op maat gemaakt en bedrukt. In onze configurator kun je precies invullen welk formaat meshdoek je nodig hebt.

Ons assortiment met Mesh doek materiaal?

Wat kunnen wij leveren in mesh? Wij zijn onder andere leverancier van onderstaande voorbeelden. Vraag een account aan en bestel je meshdoek op onze site of neem direct contact met ons op!

  • Steigerdoeken
  • Spandoeken
  • Doek op rol
  • Doek met klittenband, keder of tunnels

spanddoek met ringen steigerdoek doek op rol schoongesneden spandoek met klitteband

Waarvoor worden mesh spandoeken gebruikt?

Deze goedkope doeken worden gebruikt om reclame te tonen aan de voorbijganger. Zo kun je op dit doek bijvoorbeeld een eindresultaat van een verbouwing laten drukken. Wil je een goedkoop meshdoek laten bedrukken om daarmee reclame te maken voor jouw bedrijf? Neem dan snel een kijkje op onze website en koop heel eenvoudig online jouw nieuwe doek!

Voordelen van een meshdoek

Er is een groot verschil tussen het standaardmateriaal Vlag dat gemaakt wordt van textiel en Mesh dat gemaakt is van PVC. Het grote verschil tussen de twee is dat een meshdoek, zoals hierboven genoemd, heel veel kleine gaatjes in het doek heeft. Hierdoor kan de wind er veel minder kracht op uitoefenen. Daarom worden meshdoeken vaak gebruikt om grote steigers te voorzien van een mooi doek. Een op maat gemaakt doek kan op verschillende manieren bevestigd worden. Bij Piet Hoevenaars Sign Industries vind je meshdoeken van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Of je nu kiest voor mesh spandoeken, steigerdoeken of een ander soort doek, wij leveren de beste kwaliteit. Wil jij een eigen doek van hoge kwaliteit ontwerpen en op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Ruim assortiment printmedia

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries kan je terecht voor het laten drukken van goedkope meshdoeken van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je bij Piet Hoevenaars terecht voor het meest uitgebreide assortiment printmedia artikelen. In ons assortiment kun je een ruim aanbod vinden aan vlaggendisplaysdoeken & banners en posters. Al deze producten kunnen gedrukt worden op veel verschillende materialen zoals Mesh en Airtex. Doordat wij de grootste productiecapaciteit van de Benelux en al meer dan 30 jaar ervaring hebben, kunnen wij vrijwel alles met betrekking tot digitaal printwerk op maat maken. Onze ervaring hebben wij voornamelijk opgedaan in  de verkoop aan wederverkopers. Bij ons krijg je altijd persoonlijk advies en altijd een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies of vraag direct een account aan op onze site!

X