One Way VisionOne Way VisionOne Way Vision

Productinformatie

Door gebruik van One Way Vision folie is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar niet andersom. Het daglicht komt uiteraard wel naar binnen. Deze folie is te gebruiken op ramen van bijvoorbeeld bedrijfspanden, maar ook op ramen van voertuigen. Het enige nadeel van deze folie is dat het niet vandaalproof is: hij wordt van de buitenzijde op de raam geplaakt, dus de folie kan er van de buitenzijde vanaf getrokken worden. Om dit te voorkomen hebben wij de speciale One Way Vision binnenzijde raam, die aan de binnen zijde geplakt kan worden. Als je een goede keuze wilt maken welke One Way Vision je moet gebruiken, hou er dan rekening mee of er een coating op het glas zit, want aan die zijde kun je beter geen folie plakken.

Specificaties

Prijs per: m2
Gebruikte inkt: UV inkt
Kleurechtheid: onze UV-inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 8 (de hoogste score) op de internationale Blue Wool Scale. De UV- en Solvent inkten die wij gebruiken hebben een duurzaamheid van ca. 2 jaar bij buitengebruik.
Uitstraling: glanzend
Geschikt voor binnen/buiten: Geschikt voor binnen
Dikte: 180 micron
Gebruiksduur: Permanent
Transparant: Nee
Foliesoort: monomeer
Materiaalsoort: Zelfklevende folie
Transparantie: One way vision
Laminaat: Nee
Blockout: Ja
Minimal quantity: 1.000000

One Way Vision

One Way VisionOne Way VisionOne Way Vision
One Way Vision zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om naar binnen te kijken, maar dt het wel mogelijk is om naar buiten te kijken. De folie is verwijderbaar zonder dat er lijmresten achter blijven