Peesdoeken bestellen

Peesdoek bedrukken

Een peesdoek is een speciaal doek dat rondom is voorzien van een siliconen pees. De beste eigenschap van peesdoeken is dat de bedrukte doeken eenvoudig te vervangen zijn. Hier is geen nieuw frame voor nodig. Ideaal voor wie regelmatig wisselende ontwerpen of berichten wil tonen, bijvoorbeeld met seizoensgebonden boodschappen. Met een peesdoek verander je de uitstraling in slechts minuten. Wanneer je reeds een frame voor peesdoeken hebt staan is het bestellen van een nieuw doek kinderspel. Lever je ontwerp en de afmetingen van je peesdoekframe aan, en wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren een op maat gemaakt doek in huis hebt.

Wil je een nieuw peesdoek op maat laten maken voor in je winkel, vergaderruimte of voor op het kantoor? Al ruim 30 jaar werken wij bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het best mogelijke resultaat voor onze klanten. Hulp nodig in de zoektocht naar het perfecte peesdoek? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste product, of het opstellen van een offerte.

Online peesdoeken bestellen

Zoals eerder vernoemd zijn peesdoeken een enorm veelzijdige en eenvoudige manier om een wisselende boodschap over te brengen. Ze passen in vrijwel elk textielframe en zijn daarnaast ook heel erg makkelijk te vervangen. Met een bedrukt peesdoek kan je heel makkelijk een geweldige sfeer overbrengen aan de klant. Wil je een nieuw doek bestellen? Dan ben je bij Piet Hoevenaars aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor zo ongeveer alle geprinte uitingen. Daarnaast hebben wij de grootste productiecapaciteit van de Benelux. Dit betekent dat wij altijd snel aan je kunnen leveren en dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw doek.

In ons assortiment op Piethoevenaars.nl vind je dus alles dat je nodig kunt hebben voor geprinte media. Door onze ruime ervaring en nauwe samenwerking met resellers is een hoge kwaliteit en snelle levering een vaste waarde binnen het bedrijf geworden. Naast peesdoeken kan je bij ons ook veel andere doeken ontwerpen en laten bedrukken. Een greep uit het assortiment: 

Alle gedrukte uitingen kan je heel eenvoudig online bestellen, printen en op maat maken! Bekijk het aanbod snel en neem contact met ons op. Lever de ontwerpen aan, en wij doen de rest.

 

Peesdoek

Textielframe voor jouw peesdoek

Wanneer je gebruik wilt maken van een peesdoek is het natuurlijk belangrijk dat je gebruik maakt van een goed textielframe. Wij hebben als leverancier een uitgebreid  assortiment aan textielframes opgenomen. Kies een frame dat goed past in jouw ruimte, en daarna kun je heel eenvoudig een peesdoek op maat laten maken dat perfect in het frame past. Er zijn verschillende soorten frames beschikbaar waar wij van alles op laten drukken. Zo hebben wij onder andere een hangend frame en een zelfstaand frame beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een frame te bestellen waar LED verlichting in is verwerkt. Met een LED frame zorg je er voor dat het doek de show steelt in jouw winkel of op de beursvloer! De peesdoeken en de peesframes zijn in verschillende maten beschikbaar, u kunt dus helemaal naar uw eigen wens reclame maken. Kijk eerst goed welk formaat frame het beste in jouw ruimte past, en kijk daarna voor een mooi Peesdoek. Weet je niet zeker welk frame het beste past in jouw bedrijfsruimte? Neem dan contact met ons op! Wij geven je graag persoonlijk advies!

X