Pop up balie bedrukken

pop up balies

Pop up balie bedrukken

Ben je op zoek naar een drukkerij om een pop up balie te laten bedrukken? Dan bent u bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Wij beschikken over het meest uitgebreide assortiment printmedia welke voor de meest scherpe prijs besteld kan worden. Piet Hoevenaars Sign Industries beschikt over de grootste productiecapaciteit van de Benelux.

Wanneer je naar een beurs gaat is het belangrijk om goed en professioneel over te komen. Piet Hoevenaars Sign Industries kan u hierbij helpen met een strakke pop up balie. Of je nu uit wilt pakken op een grote beurs of dat je op een kleine beurs je bedrijf wilt laten zien, het maakt voor Piet Hoevenaars Sign Industries niet uit. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbieden van maatwerk pop up balies en zijn er dus van overtuigd dat wij ook voor jou een prachtige pop up balie kunnen maken. Het is bij ons mogelijk om elk formaat op maat te laten maken.

Pop up balie vervoeren

Wanneer je een pop up balie bij Piet Hoevenaars besteld, is het mogelijk om deze naar jouw wens op maat te laten maken. Hierbij is het tevens handig om rekening te houden met de grootte van de pop up balie, zodat het mogelijk is om deze in een personenauto te vervoeren. Mocht dat om diverse redenen niet mogelijk zijn, dan kunnen wij van Piet Hoevenaars de pop up balie vervoeren naar het evenement. Hierbij is het belangrijk dat wij de juiste gegevens ontvangen, zodat wij de beurswand op maat kunnen maken. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij denken met je mee!

Online pop up balie bestellen

Weet je al hoe je de pop up balie eruit wilt laten zien en wil je deze graag meteen bestellen en laten bedrukken? Upload dan je foto op Piethoevenaars.nl. Het bestand mag maximaal 1GB zijn en mag de volgende bestandsvormen hebben: .jpg .jpeg .png .pdf .tif .tiff .eps .psd en .ai. Zorg dat je hier rekening mee houdt bij het bestellen van de pop up balie. Bestel je de pop up balie lever eerst telefonisch? Ook dat kan zeker. Neem in dat geval contact op met +31(0)40 2545228.

pop up balie

Service en kwaliteit

Omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van bedrukking, kunnen wij je de beste service en kwaliteit bieden. Wij beschikken over de grootste productiecapaciteit van de Benelux en beschikken daarnaast over het meest uitgebreide assortiment printmedia. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden voor een scherpe prijs en een uitstekende service. Natuurlijk verkopen wij naast onze pop up balies nog veel meer producten, zoals doeken en banners, vlaggen en verschillende Airtex spandoeken met ringen. Heb je vragen over onze bepaalde producten of diensten, neem dan contact op met onze klantenservice via +31(0)40 2545228 of via ons contactformulier. Wij zullen hier dan zo snel mogelijk op reageren.

X