Pop up wand

Pop Up Wand

Pop Up Wand nodig voor jouw evenement? Piet Hoevenaars Sign Industries heeft het meest uitgebreide printmedia assortiment. Dit allemaal tegen de scherpste prijs en met de beste service. Piet Hoevenaars Sign Industries staat bekend om zijn goede service en het leveren van hoge kwaliteit producten. Elk product en project wordt zorgvuldig aangepakt. Ook wanneer het product klaar blijkt te zijn wordt deze nog tot in de puntjes bekeken totdat het de deur uit gaat, zo ook wanneer je een Pop Up Wand (Pop up beurswand) wilt laten maken. Zo’n Pop Up Wand is het meest gebruikte type mobiele beurswand op de markt. Vandaar dat deze wanden ook wel de Pop up beurswanden worden genoemd.

Specificaties Pop Up Wand

Zo’n Pop Up Wand kun je voor een lange periode gebruiken. Dit komt door de gebruiksvriendelijkheid bij het vervoeren en tevens het gemakkelijk opzetten en afbreken van de Pop up beurswand. De Pop Up Wand biedt een uitstekende mogelijkheid om snel en gemakkelijk een beursstand op te bouwen. Ook kan je ervoor kiezen om een aantal kleine Pop Up Wanden neer te zetten of bijvoorbeeld één grote. Deze Pop up beurswanden beschikken bij Piet Hoevenaars Sign Industries over een prachtige full colour print. Dit komt doordat Piet Hoevenaars Sign Industries werkt met de modernste printers. Deze kleuren hebben een kleurgarantie van 2-3 jaar. Dit hangt af van de toepassing en plaatsing van bijvoorbeeld een Pop Up Wand.

Assortiment buiten de Pop Up Wand

Naast de prachtige Pop Up Wand zijn er nog vele andere artikelen die Piet Hoevenaars Sign Industries aanbiedt. Voorbeelden hiervan zijn doeken en banners, zoals een: Lichtbakdoek, spandoek met ringen of een backdrop. Een backdrop is een doek om de achtergrond van een podium te vullen. Ideaal voor evenementen dus ook. Een paar voorbeelden van die categoriën zijn textielframes, posters en materialen. Kijk dus gerust ook hier nog even rond mocht je nog verder geïnteresseerd zijn dan alleen een Pop Up Wand.

Pop up beurswand online

Voor de geschikte Pop Up Wand ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Wij verzorgen onze producten tot in de puntjes. Met meer dan 30 jaar ervaring in digitaal printwerk mag je dat ook van ons verwachten. Jij vraagt, wij draaien. Dat kunnen wij ook dankzij de grootste productiecapaciteit van de Benelux. Ook de keuze is reuze. Piet Hoevenaars Sign Industries heeft namelijk het meest uitgebreide assortiment printmedia. Dit allemaal voor de scherpste prijs. Wij brengen jouw product van A tot Z bij jou thuis. Daarnaast kunnen wij de pop up wanden ook bij jouw evenement bezorgen zodat je zelf niet hoeft om te kijken naar het vervoer!

Vragen over de Pop Up Wand?

Heb je nog verdere vragen over jouw potentiële Pop Up Wand of heb je nog andere vragen over een product of dienst? Neem dan contact met ons op. Onze medewerekers staan klaar om jou een passend en deskundig advies te geven.

X