Pop-Up Wanden

Wij hebben een groot assortiment aan pop-up wanden. Dus als jij opzoek bent naar dé ideale oplossing voor je beursstand, dan ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het goede adres. Pop-up wanden bieden een perfecte mogelijkheid om een professionele beurs- of presentatiestand aan te kleden. Onze pop-up wanden zijn zeer makkelijk op te zetten. Binnen enkele handelingen zet je het frame op, waarna je de print makkelijk op de pop-up wand kunt bevestigen. Onze pop-up wanden worden geleverd met een transporttrolley op wieltjes, hierdoor kan je jouw stand makkelijk en snel verplaatsen.

Verschillende soorten en maten pop-up wanden

Zoals gezegd hebben wij een groot assortiment aan pop-up wanden in verschillende soorten en maten. In onze collectie vind je de volgende pop-up wanden:

Al onze pop-up wanden zijn te beschijven met één woord: makkelijk. Ze zijn al binnen 15 minuten op te zetten. Het verschil tussen de pop-up wanden met textiel en die met platen is het feit dat de pop-up wand met textiel een doek gebruikt. Deze wordt met klittenband bevestigd aan het frame. De pop-up wanden met magneten en platen zitten zo in elkaar dat platen aan verschillende magneetstrips worden gehangen.

Als je een pop-up wand besteld die werkt met mageneten, wordt deze geleverd met een baliekoffer. Je kan een print bestellen die hier precies omheen past, waardoor het perfect werkt als presentatiemiddel. Als je er een tafelblad bij besteld heb je in een handomdraai een mooie tafel.

Bestel jouw pop-up wand online bij Piet Hoevenaars

Dankzij de moderne printers bij Piet Hoevenaars ben je verzekerd van een prachtig full colour doek van uitstekende kwaliteit. Met een goed design steel jij de show bij ieder evenement. Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op! Bij Piet Hoevenaars Sign Industries heb je te maken met een echt familiebedrijf, bij ons voel jij je nog klant en geen nummer.

X