Roll up banner

Roll up banner

Roll up banner kopen voor jouw beursstand? Piet Hoevenaars Sign Industries heeft het meest uitgebreide assortiment aan printmedia. Dit allemaal tegen de scherpste prijs, zo ook de roll up banner. Geïnteresseerd om jouw beursstand op te fleuren met een roll up display? Een roll up banner is een gemakkelijke manier om jouw ideeën te presenteren. Zo komt jouw presentatie en boodschap over zoals jij wilt. Rollup display: gebruiksvriendelijk, gemakkelijk opzetten en gemakkelijk mee te nemen. Dé oplossing voor de presentatie van jouw winkel of op de beurs.

Rollup display met mogelijkheden

Een beursstand hoeft niet alleen uit een roll up banner te bestaan, het is mogelijk om bijvoorbeeld een gehele presentatiewand op te stellen. Dit om meerdere banners te poseren om zo het gewenste resultaat te creëren. Niet alles werkt even goed voor een bepaalde boodschap, product of dienst. Uitproberen is dus een idee om te kijken wat het beste werkt als het gaat om het promoten van jouw boodschap, product of dienst.

Rollup display, bestanden uploaden

Je vraagt je misschien al af waar jouw bestand allemaal aan moet voldoen om dus goed op bijvoorbeeld jouw roll up banner te eindigen. Dit zetten wij even voor jou op een rijtje, zodat het in één keer goed kan verlopen. De toegestane bestandsextensies zijn: .jpg .jpeg .png .pdf .tif .tiff .eps .psd .ai. Dit zijn dus de extensies die verwerkt kunnen worden zodat jouw ontwerp mooi op de roll up banner komen. Verder is er ook een maximale grootte aanverbonden, namelijk 1 Gb Wanneer dit groter is dan kan het bijvoorbeeld zijn dat het ontwerp vervaagd of de verhoudingen niet helemaal overeen komen. Je hoeft overigens geen afloop te implementeren in je bestand, onze hoge kwaliteit computergestuurde snijtafels snijden op de millimeter nauwkeurig. Wanneer je onze online editor gebruikt kan je al een preview zien van het uiteindelijke product. Zo kan jij al zien hoe jouw roll up banner eruit komt te zien en kun je eventueel nog aanpassen waar nodig.

Rollup display, onderdeel van groot assortiment

Buiten een roll up banner hebben wij van Piet Hoevenaars Sign Industries natuurlijk nog veel meer in ons assortiment. Een paar voorbeelden hiervan zijn interieur, posters en zelfklevende folie. Bij de categorie interieur kan je terecht voor bijvoorbeeld mooie sierkussens en tapijt, terwijl je bij de zelfklevende folie terecht kan voor de fraaiste autostickers en raamstickers. Er staat dus van alles online om mooi jouw bedrijf,product of boodschap te promoten. Kijk dus vooral even rond!

Jouw roll up banner online

Piet Hoevenaars Sign Industries maakt jouw product compleet. Met meer dan 30 jaar ervaring in digitaal printwerk kan je van ons een hoge kwaliteit verwachten. Verder beschikken wij ook over de grootste productiecapaciteit van de Benelux en het meest uitgebreide assortiment printmedia. Dit assortiment bezorgen wij van A tot Z in huis of bij jouw evenement. Dit allemaal voor de scherpste prijs en met een persoonlijk advies en service op maat. Mocht je dus nog vragen hebben over bepaalde producten of diensten, aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken per e-mail of telefoon. Voor een persoonlijk advies is het verstandig om telefonisch contact op te nemen.

X