Roomdividers

De dividers voor de horeca zijn gemaakt van een aluminium basisframe. Hieronder worden twee, of meerdere voeten geplaatst, waardoor de dividers op iedere gewenste ondergrond in een horecagelegenheid stabiel staan. Het basisframe is verkrijgbaar in 3 standaard kleuren: zilver (blank aluminium), wit en zwart.

Roomdivider voor de horeca

Enkelzijdig of dubbelzijdig

In de dividers voor de horeca kan zowel enkel- of dubbelzijdig een doek geplaatst worden. Dit kan met een ontwerp naar keuze, in huisstijl, of volledig transparant. Beide opties zijn te reinigen met water en desinfecterende zeep. Hierdoor voldoen onze producten aan de gestelde eisen van het RIVM. Alternatieven bieden dat voordeel vaak niet.

Verwisselbaar

De doeken zijn gemakkelijk en snel te wisselen. Dit doordat het doek is voorzien van een platte siliconenstrip rondom. Deze wordt in het frame geplaatst waardoor het doek zich strak op laat spannen. Mocht de horecagelegenheid een actie willen promoten, of een andere sfeer willen creëren, dan is dat binnen enkele minuten te doen.

Op onze confectieafdeling is alles mogelijk!
 

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie van een roomdivider in de horeca

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk. We kunnen zowel standaard formaten aanbieden als maatwerk leveren. Doordat we de productie van print en frames volledig in eigen huis hebben, kunnen we een klant van A tot Z begeleiden. Dit zowel in de keuze voor het juiste formaat als in de hulp bij het maken van een ontwerp. Ons team van 50 vakmensen staat voor je klaar.

Voet van een roomdivider

Staand of rijdend

De frames kunnen geproduceerd worden met platte voeten, of met voeten inclusief zwenkwielen. Hierdoor is de divider nog gemakkelijker te verplaatsen in de horecagelegenheid.

Multifunctioneel

Multifunctioneel. Ook na de Coronasituatie kan dit systeem gebruikt worden in de horeca. Dit omdat de doeken gemakkelijk te wisselen zijn. Daarnaast zijn er verschillende beugels te verkrijgen, waardoor dit systeem later zelfs als wanddecoratie gebruikt kan worden. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld plexiglas: dat wordt nu veelal voor een hoge prijs aangekocht, maar heeft na deze periode geen waarde meer voor een horecagelenheid, het eindigt bekrast in de afvalbak..

Roomdividers met verwisselbaar textiel
 

Interesse? Bel 040-254 52 28 of mail info@piethoevenaars.nl

Neem direct contact op

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Piet Hoevenaars: de betrouwbare specialist in digitale print

Dagelijks zijn we bij Piet Hoevenaars Sign Industries bezig met de ambacht van print. Van vlaggen tot megadoeken en van afwerking op maat tot framewerk: als geen ander weten wij hoe we jouw afbeeldingen op textiel, PVC en zelfklevende folie moeten printen voor jouw klanten. Sinds de opkomst van digitaal printen in Nederland is Piet Hoevenaars de betrouwbare toeleverancier voor de reclame-industrie. Wij werken exclusief samen met wederverkopers en benaderen bewust geen eindgebruikers: als partner leveren wij het beste printwerk aan jouw klanten.

X