Roomdividers voor kantoren en scholen

De dividers voor kantoren en scholen zijn gemaakt van een aluminium basisframe. Het basisframe is verkrijgbaar in 3 standaard kleuren: zilver (blank aluminium), wit en zwart. We kunnen de frames ook voorzien van akoestisch vilt, waardoor de frames geluiddempend zijn. Ideaal in een kantoortuin of school waar soms druk overlegd wordt!

Divider voor kantoor of school

Enkelzijdig of dubbelzijdig

In de dividers kan zowel enkel- of dubbelzijdig een doek geplaatst worden. Dit kan met een ontwerp naar keuze, in de huisstijl van het bedrijf of de school, of volledig transparant. De doeken en frames voor scholen en kantoren zijn te reinigen met water en desinfecterende zeep. Hierdoor voldoen de vrijstaande schermen voor kantoren en scholen aan de gestelde eisen van het RIVM.

Verwisselbaar

De doeken zijn gemakkelijk en snel te wisselen. Dit komt doordat het doek rondom is voorzien van een platte siliconenstrip. Deze strip wordt in het frame geplaatst waardoor het doek zich strak op laat spannen. Mocht het kantoor of de school een andere sfeer willen creëren, dan is dat in slechts 2 minuten te doen.

De binnenkant van de divider voor kantoor!
 

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie van een roomdivider in een kantoor

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk. We kunnen zowel standaard formaten aanbieden als maatwerk. Doordat we de productie van print en frames volledig in eigen huis hebben, kunnen we je zowel in de keuze voor het juiste formaat als in de hulp bij het maken van een ontwerp ondersteunen. Ons team van 50 professionals staat voor je klaar en helpt graag.

Voet van een roomdivider

Staand of rijdend

De frames kunnen geproduceerd worden met platte voeten, of met voeten inclusief zwenkwielen. Hierdoor is de divider nog gemakkelijker te verplaatsen in een kantoorruimte, klaslokaal of lunchruimte.

Multifunctioneel

Ook als de anderhalvemeteraanpassingen niet meer nodig zijn voor scholen en kantoren, kan dit systeem nog gebruikt worden. Dit komt doordat de doeken gemakkelijk te wisselen zijn. Daarnaast zijn er verschillende beugels te verkrijgen, waardoor dit systeem later zelfs als wanddecoratie gebruikt kan worden. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld plexiglas: Dat wordt nu veelal voor een hoge prijs aangekocht, maar heeft na deze periode geen waarde meer voor kantoren en scholen.

Roomdividers met verwisselbaar textiel
 

Interesse? Bel 040-254 52 28 of mail info@piethoevenaars.nl

Neem direct contact op

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Piet Hoevenaars: de betrouwbare specialist in digitale print

Dagelijks zijn we bij Piet Hoevenaars Sign Industries bezig met de ambacht van print. Van vlaggen tot megadoeken en van afwerking op maat tot framewerk: als geen ander weten wij hoe we jouw afbeeldingen op textiel, PVC en zelfklevende folie moeten printen voor jouw klanten. Sinds de opkomst van digitaal printen in Nederland is Piet Hoevenaars de betrouwbare toeleverancier voor de reclame-industrie. Wij werken exclusief samen met wederverkopers en benaderen bewust geen eindgebruikers: als partner leveren wij het beste printwerk aan jouw klanten.

X