De printpartner voor signmakers in de BeNeLux

Welkom bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Iedere dag werken bij ons 55 vakmensen aan printwerk van het hoogste niveau.

Bestel jouw printwerk razendsnel online bij Piet Hoevenaars Sign Industries. Bij ons krijg je toegang tot een breed assortiment aan materialen en producten. Daarnaast staat er dagelijks een team van specialisten klaar voor jou.

Jij ontwerpt en besteld, wij doen de rest.

Waar wij voor staan?

Vakkundig advies

Zowel op onze order intake als in onze DTP studio werken mensen met kennis van zaken. Op onze order intake geven we onze klanten het juiste advies en wordt meegedacht met de wensen van onze klant. Dit zowel in materiaalkeuze, maar ook in het financiële plaatje. Hierdoor komen we samen tot de juiste keuze en een perfect eindresultaat, waardoor we samen de klus binnenhalen.

Kwaliteit.

We werken enkel met de beste machines en materialen. Hierdoor kunnen we een stabiel en goed eindproduct garanderen voor jouw klanten. Daarnaast hebben we een goede eindcontrole waardoor we mogelijke fouten zoveel mogelijk uit ons proces halen.

Bestelgemak.

Via ons online portal kan gemakkelijk en snel besteld worden. Jij weet als signmaker perfect hoe jouw bestanden opgemaakt moeten worden. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het plaatsen van de bestelling en wij doen de rest.

Bestandscontrole.

In onze DTP studio werken 7 DTP’ers. Deze kunnen op aanvraag een bestand controleren. Hiervoor zorgen we samen voor een kwalitatief goed product en worden mogelijke fouten voorkomen.

Een goede prijs.

Doordat wij onze productie volledig in eigen beheer hebben zijn wij niet afhankelijk van externe partijen of toeleveranciers. Hierdoor kunnen wij ons proces zo efficiënt mogelijk inrichten en jouw een goed tarief garanderen. Hierdoor lopen we een project samen niet mis.

Interesse in een samenwerking? Vraag een account aan via onderstaand formulier en we nemen snel persoonlijk contact op.

Piet Hoevenaars Sign Industries levert alleen aan wederverkopers uit de reclame-, sign- en standbouwsector.
Wil je hiervan gebruik maken, vul hieronder dan je gegevens in, je ontvangt van ons dan een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord.
Wil je meer weten over het bestellen via de webwinkel, neem dan contact met ons op.

* Verplichte velden

X