Spandoek

Spandoek bedrukken

Een spandoek bedrukken is een goede manier om een bedrijf of sponsor onder de aandacht te brengen aan bezoekers of andere doelgroepen. Dit hoeft niet alleen te zijn om een atleet aan te moedigen bij een sportwedstrijd, een spandoek is natuurlijk zeer breed inzetbaar. Je kunt een spandoek laten bedrukken om enkel binnenshuis te gebruiken. Daarnaast zijn er de materialen voor spandoeken die juist voor een langere tijd buiten moeten hangen.

Spandoeken bij evenementen

Ook voor brandvertragende spandoeken ben je bij ons aan het juiste adres. Zo voldoe je aan alle veiligheidseisen. Voor specifieke eisen of vragen omtrent veiligheid en het gebruik van onze producten bij evenementen kun je altijd contact opnemen. Niet alleen met het oog op veiligheid worden speciale spandoeken aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de groene mesh doeken die je met name op de tennisvelden ziet hangen. Voor festivals en muziekevenementen is er bijvoorbeeld ook de speaker mesh. Hiermee verstop je de grote zwarte speakers achter een spandoek met hierop de artiesten of andere evenement informatie.

Een spandoek bedrukken kan op vele verschillende materialen. Voor elk mogelijke toepassing biedt Piet Hoevenaars Sign Industries zodoende een oplossing. In de online configurator kun je eenvoudig alle mogelijkheden selecteren. Ook de afwerking en grootte van het spandoek kunnen hierin worden aangegeven. Binnen een paar minuten is het spandoek besteld en klaar voor bedrukking. Wij werken met de meest moderne printers waarmee wij alleen maar maatwerk spandoeken printen. Je zit dus niet vast aan een aantal standaardmaten!

Ben je niet helemaal zeker of het gekozen materiaal voor de gewenste toepassing de juiste is? Neem dan even contact op, wij adviseren hierin graag. Zo heb je altijd het juiste product in huis voor de juiste prijs. Of het nu gaat om spandoeken voor binnen- of buitengebruik, of bestendig moet zijn in bepaalde situaties. Gebruik onze ruim 30 jaar aan ervaring om zelf tot het beste resultaat te komen.

Spandoeken in ons assortiment

Spandoek    Spandoek

Spandoek monteren

Wanneer je een spandoek ontwerpt en online bestelt, is het natuurlijk ook belangrijk dat je het doek ook goed vast kunt zetten. Hiervoor bieden we direct verschillende bevestigingsmogelijkheden aan. Wanneer je een spandoek buiten plaatst, gebruik dan geen tie-wraps. Tie-wraps geven namelijk niet mee wanneer ze belast worden en dat kan er voor zorgen dat de ringen kapot gaan of het doek inscheurt. Hoewel we enkel spandoeken van hoge kwaliteit afleveren, zijn er natuurlijk altijd manieren om langer van het spandoek gebruik te kunnen maken. Het gebruik van elastieken in plaats van tie-wraps is hier een voorbeeld van.

Spandoeken bedrukken bij Piet Hoevenaars

Wanneer je een doek of banner wil laten drukken, ben je bij Piet Hoevenaars aan het juiste adres. Wij hebben als leverancier een uitgebreid assortiment waarin je verschillende soorten doeken kunt vinden, die perfect aansluiten bij jouw wensen. Tevens verkopen wij ook nog verschillende werfdoekenbacklit doeken en airtex doeken. Doordat wij het meest uitgebreide assortiment printmedia en de grootste productiecapaciteit hebben van de Benelux, kunnen wij vrijwel altijd het ideale printwerk printen en aan jou leveren. Alle producten in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit maatwerk en hebben daarnaast altijd de beste prijs! Wacht niet langer en configureer jouw spandoeken.

X