Speakerdoek bestellen?

Speakerdoeken

Wanneer je tegenwoordig op een festival of een evenement komt, is het vaak het geval dat de boxen bekleed zijn. Festivals proberen een thema over het hele podium terug te laten komen, en daar horen de boxen dus ook bij. Om de boxen te bedekken wordt er gebruik gemaakt van speakerdoeken. Speakerdoeken kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Speakerdoeken hebben een zeer belangrijke functie. Deze doeken, die op maat worden gemaakt, zijn namelijk ontwikkeld om de speakers af te schermen zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor het geluid. Je kan natuurlijk niet zomaar alles over een box heen leggen om het te bedekken, want als je de verkeerde doeken ervoor spant, kan het gebeuren dat de muziek geblokkeerd wordt door het doek. Speakerdoeken beschermen de boxen, maar zorgen er tegelijkertijd wel voor dat de muziek optimaal te horen is. Wil je meer informatie krijgen over speakerdoeken, of wil je al direct je eigen speakerdoek ontwerpen en printen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen een account aan!

Speakerdoeken van hoge kwaliteit

Wanneer je een speakerdoek wilt laten bedrukken, wil je natuurlijk wel een doek dat van goede kwaliteit is. Zoals alle producten uit ons assortiment, zijn de speakerdoeken van hoogstaande kwaliteit. Om de hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen, gebruiken wij alleen de beste materialen. Het materiaal waarvan in onze speakerdoeken gemaakt zijn, is speakermesh. Het materiaal dat wij gebruiken in onze speakerdoeken heeft een matte uitstraling met een gaatjesstructuur. Bovendien is het materiaal voorzien van het certificaat 'brandwerend'. Hierdoor mogen de speakerdoeken van Piet Hoevenaars ook gebruikt worden voor indoor festivals of evenementen. We werken uitsluitend samen met resellers die allerlei soorten printmedia bij ons bestellen voor hun klanten. Hierdoor hebben wij veel ervaring met het bedrukken van speakerdoeken. Wanneer je een doek bestelt bij Piet Hoevenaars is het altijd mogelijk om de mooiste prints erop te laten drukken. Speakermesh kunnen wij bedrukken met UV- en Solvent inkt. Beide typen inkt hebben een duurzaamheid van ongeveer 2 jaar als ze buiten gebruikt worden.

speakerdoekSpeakermesh

De voordelen van Piet Hoevenaars Sign Industries

  • wij hebben de grootste productiecapaciteit van de Benelux 
  • wij gebruiken de meest moderne printers.
  • wij verzorgen de beste kwaliteit full colour print speakerdoek op maat

Als je de mooiste afbeeldingen op je speakers wilt laten bedrukken zit je bij ons goed. Je kunt nog verder kijken op onze site als je meerdere doeken wilt laten bedrukken om reclame te maken. Wij hebben als leverancier van allerlei doeken enorm veel ervaring opgedaan in het op maat maken en bedrukken van allerlei doeken. Wil je meer informatie over het laten bedrukken van een doek, of wil jij je eigen maatwerk speakerdoek? Neem dan contact met ons op en vraag een account aan! Onze medewerkers helpen je graag en geven je altijd deskundig advies!

Uitgebreid assortiment printmedia

Naast bedrukte speakerdoeken hebben wij bij Piet Hoevenaars nog veel meer artikelen die je kunnen helpen met het aankleden van jouw evenement! Op onze website zie je het meest uitgebreide assortiment printmedia. Organiseer je een evenement maar heb je nog dranghekdoeken of hekwerkdoeken nodig? Dan ben je bij Piet Hoevenaars aan het juiste adres! In ons assortiment vind je alles dat je nodig hebt om jouw evenement mooi aan te kleden!
De meeste doeken worden speciaal op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen.

Wil jij een nieuw speakerdoek online bestellen, maar weet je nog niet precies hoe en wat? Wij geven je graag persoonlijk advies! Wij kunnen al je wensen met je bespreken en jouw ontwerpen in hoge kwaliteit printen op de doeken die je hebt uitgekozen. De doeken gaan een zeer lange tijd mee, zodat je niet in een korte tijd weer nieuwe doeken hoeft te bestellen. We hebben al meerdere malen met tevredenheid samengewerkt met verschillende wederverkopers. Ben jij de volgende?

X