Welkom bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Iedere dag werken er bij ons 60 vakmensen aan printwerk van het hoogste niveau. We doen hier alles volledig in eigen beheer. Bestandscontrole, het optimale kleurmanagement voor kleurechte prints, een perfecte afwerking van het eindproduct: daar draait het bij ons om. We leveren niet op basis van wat een ‘productsheet’ zegt, maar bieden printwerk steunend op praktijkkennis en een goed begrip van hoe onze printers, inkten en materialen in elkaar steken. Deze kennis stroomt door ons hele bedrijf; van orderintake tot aflevering. Op iedere afdeling werken we met specialisten om een perfect eindproduct te produceren voor onze klanten.

Als specialist op het gebied van groot formaat prints voor beurzen en evenementen weten wij wat belangrijk is voor onze klanten binnen deze sector.

Daarom zijn de volgende zaken enorm belangrijk voor ons:

Vakkundig advies

Zowel op onze order intake als in onze DTP studio werken mensen met kennis van zaken. Op onze order intake geven we onze klanten het juiste advies en wordt meegedacht met de wensen van onze klant. Zowel in materiaalkeuze als in het financiële plaatje. Hierdoor komen we samen tot de juiste keuze en een perfect eindresultaat.

Kwaliteit

We werken enkel met de beste machines en beste materialen. Hierdoor kunnen we een stabiel en goed product garanderen, waardoor een klant op locatie nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we een sterke eindcontrole: alle doeken worden, voordat deze afgewerkt worden, nogmaals handmatig gemeten om mogelijke fouten te voorkomen.

Onbezorgd bestellen

Een beurs of event wacht niet. Onze klanten kunnen uitgaan van de opgegeven leverdatum. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, trekken we altijd aan de bel. In goed overleg leveren we dan een dag later of alsnog dezelfde dag met een koerier. Dit geldt ook bij mogelijke wijzigingen of schades: Door onze eigen productie kunnen we enorm snel schakelen en laten we niemand zitten. Daarnaast hebben we een DTP studio waar 7 ontwerpers de bestanden van onze klanten controleren op mogelijke fouten.

Een goede prijs

Doordat wij onze productie volledig in eigen beheer hebben, zijn wij niet afhankelijk van externe partijen of toeleveranciers. Hierdoor kunnen wij ons proces zo efficiënt mogelijk inrichten en onze klanten een goed tarief garanderen.

Interesse in een samenwerking? Vraag een account aan we nemen snel persoonlijk contact op. ​ ​
Image removed.