Steigerdoek Bestellen?

Steigerdoeken Bedrukken

Iedereen kent steigerdoeken wel. Steigerdoeken op maat laten maken heeft verschillende functionele voordelen. Zo voorkomt het onder andere dat verschillende bouwmaterialen buiten de steiger terecht komen en gevaarlijk op straat kunnen belanden. Naast de functionele eigenschappen is een steigerdoek op maat ook erg handig als reclamemiddel. Steigerdoeken zijn vaak gigantische doeken, alle ruimte om jouw bedrijf goed onder de aandacht te brengen. Zo breng je letterlijk de branding van het bedrijf naar grote hoogten. Steigerdoeken worden ook op festivals veel gebruikt om reclame te maken voor bepaalde sponsors, of om het thema van het festival nog meer uit te dragen.

Piet Hoevenaars werkt uitsluitend samen met wederverkopers. Met ruim 30 jaar aan ervaring is de kans dat je onze steigerdoeken al eens hebt zien hangen dan ook erg groot. Of het nu gaat om bouwplaatsen, festivals of renovaties, met kwalitatieve steigerdoeken van Piet Hoevenaars Sign Industries kan jouw boodschap niet beter overkomen.

Kwaliteit steigerdoeken

Wanneer je een steigerdoek bestelt, wil je natuurlijk wel dat dit doek een hoge kwaliteit heeft. Het is in veel gevallen een gigantisch doek en je wilt niet dat het snel kapot gaat. Bij Piet Hoevenaars wordt al het materiaal voor het printen van een steigerdoek uitvoerig gecontroleerd. Het materiaal dat wij gebruiken voor de doeken is Mesh. Mesh is een materiaal dat zeer stevig is en niet zomaar kapot gaat. Een voordeel van het materiaal Mesh is de mate waarin het wind doorlaat. Hierdoor hebben weersomstandigheden minder invloed op het doek. Een steigerdoek bestellen doe je heel gemakkelijk bij Piet Hoevenaars. Ons deskundig personeel staat altijd klaar om je persoonlijk advies te geven, het enige wat je hoeft te doen is het ontwerp aanleveren voor de mooiste doeken.

Bij Piet Hoevenaars leveren we altijd maatwerk doeken aan de klant. Daarom zijn de doeken uit ons assortiment in elk formaat te bestellen! Door onze grote productiecapaciteit kunnen wij heel eenvoudig de doeken laten bedrukken en snel de beste doeken aan je leveren. Ondanks de hoge kwaliteit en het snelle proces hebben de doeken uit ons assortiment wel de scherpste prijs! Zo betaal je nooit te veel voor een mooi steigerdoek. Bekijk snel het aanbod online en neem snel contact met ons op, ons deskundig team helpt je graag! Wanneer u de offerte invult krijgt u van ons passend advies voor uw wensen. Wij leveren tenslotte enkel maatwerk.

Steigerdoek

Het meest uitgebreide assortiment printmedia bij Piet Hoevenaars

Bij Piet Hoevenaars kan je terecht voor een mooi bedrukt steigerdoek dat perfect aansluit bij jouw eisen en wensen. Maar naast steigerdoeken kan je bij Piet Hoevenaars terecht voor het meest uitgebreide assortiment aan printmedia! Organiseer je een evenement en heb je nog dranghekdoeken of hekwerkdoeken nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ervaring in het laten drukken en op maat laten maken van verschillende doeken. In het uitgebreide assortiment van Piet Hoevenaars vind je verschillende handige doeken & banners, vlaggen, panelen en nog veel meer handige artikelen voor jouw bedrijf of evenement laten bedrukken of printen. Zo hebben wij ook Airtex in ons assortiment zittenGroene steiger

Over Piet Hoevenaars

Piet Hoevenaars is de expert in het laten drukken van digitale printwerk. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van wederverkopers en dat laten we zien in het persoonlijk advies en onze service. Doordat wij de grootste productiecapaciteit van de Benelux hebben, kunnen wij een heel uitgebreid assortiment realiseren en op maat maken. Zo kan je vrijwel alles dat betrekking heeft op printmedia vinden in ons assortiment. Ben je op zoek naar een nieuw steigerdoek? Neem dan gerust contact met ons op of vul het offerteformulier in. Wij helpen je graag verder!

 

X