Tennisdoeken

Tennisdoek Bedrukken

Wil je een nieuw tennisdoek laten bedrukken voor een nieuwe sponsor op de tennisbaan, of is je oude tennisdoek versleten? Dan ben je bij Piet Hoevenaars aan het juiste adres! De mooie maatwerk tennisdoeken van Piet Hoevenaars worden gemaakt in een standaardkleur groen, die op alle tennisbanen is toegestaan. De tennisdoeken bedrukt Piet Hoevenaars Sign Industries met zwarte of witte inkt. Het is natuurlijk wel zo fijn dat jouw nieuwe standaard tennisdoek goed past bij de andere doeken die op de tennisbaan hangen. Het is daarom mogelijk om bij ons een monster aan te vragen, zodat je van tevoren al kan kijken of de kleur van het groene mesh goed past bij de andere doeken op de baan.

De standaard tennisdoeken zijn doeken waarmee je de wind grotendeels tegen kan houden, wel zo fijn tijdens een tenniswedstrijd! Tennisdoeken worden gemaakt van Groene Mesh en worden enkelzijdig bedrukt met UV-inkt. De UV-inkt heeft een matte uitstraling. Groene Mesh is brandvertragend en kan daardoor niet alleen buiten, maar ook binnen gebruikt worden. Doordat wij jarenlange ervaring hebben als leverancier van deze doeken ben je bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe tennisdoek. Die ervaring hebben wij opgedaan in de verkoop aan diverse wederverkopers.

Tennisdoeken bedrukken

Een op maat bedrukt tennisdoek is een ideale manier om het logo of de naam van een sponsor goed te laten zien. Een tennisdoek kan dus goed gebruikt worden om reclame te maken. Bij Piet Hoevenaars kun je een tennisdoek op maat laten maken en wordt er gewerkt met zeer moderne printers, waardoor wij jouw tennisdoek altijd een mooie print van hoge kwaliteit meegeven. De doeken kunnen worden bedruk met witte of zwarte bedrukking. Met meer dan 30 jaar ervaring in digitaal printwerk, kunnen wij jouw tennisdoek altijd mooi bedrukken. De tennis winddoeken kunnen in elk formaat geleverd worden, en dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen! Bij deze handige tennisdoeken wil je natuurlijk wel dat het doek altijd strak hangt. Het is daarom ook handig om Simplex haken mee te bestellen zodat het doek altijd strak hangt.

Voor verschillende Doeken & Banners van de hoogste kwaliteit ga je naar Piet Hoevenaars. Wij hebben de grootste productiecapaciteit in de Benelux en hebben daarnaast ook nog eens het meest uitgebreide assortiment printmedia. De doeken worden snel geleverd, omdat wij een grote productiecapaciteit hebben. Wil je een nieuw tennisdoek op maat laten maken en eenvoudig online bestellen? Wij helpen je graag met een persoonlijk advies en natuurlijk de beste prijs. Voor meer informatie kun je een account aanvragen op Piethoevenaars.nl of contact met ons opnemen. Je kunt ook altijd de offerteaanvraag invullen!

Waarom een tennisdoek kopen bij Piet Hoevenaars?

Er zijn verschillende redenen om een tennisdoek online te laten drukken en te bestellen:

  • Ideale manier om sponsoren te promoten
  • Tennisdoeken houden een groot deel van de wind tegen
  • De doeken zijn van hoogstaande kwaliteit
  • Kunnen in elk formaat geleverd worden
  • Wij printen met zeer moderne printers

Tennisdoek

Over Piet Hoevenaars

Bij Piet Hoevenaars kan je terecht voor al jouw digitale printwerk. Wij zijn leverancier van verschillende resellers. We hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en laten drukken van verschillende doeken & bannersvlaggen, displays, posters en nog veel meer! Wij kunnen je helpen met vrijwel elke vorm van printmedia en ontwerp. Zo verkopen wij ook airtex doek, een type fotobehang dat naadloos aan te brengen is. Door middel van persoonlijk advies en service en een scherpe prijs, kunnen wij altijd echt maatwerk leveren. Ben je op zoek naar een tennis winddoek? Vraag dan snel naar de mogelijkheden en bestel heel eenvoudig online een hoogwaardig bedrukt tennisdoek!

X